Vendte tilbage til daten efter toilettet besøg: Det han så, fik ham straks til at forlade stedet

14/10/2023 16:52

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En mand har afsløret, at han droppede sin date på stedet, da han opdagede hende i en 'respektløs' handling, da han kom tilbage fra toilettet.

Mest læste i dag

Det er ganske almindeligt at føle nervøsitet, når man går på en date. Mange mennesker oplever dette. Nervøsiteten kan skyldes bekymringer om mulig akavethed, tiltrækning til den anden person og andre lignende faktorer.

Derudover kan man også føle nervøsitet, fordi man ønsker at fremstå på sit bedste og skabe et positivt førstehåndsindtryk på sin date.

Selvom de fleste giver deres date en chance for at vise, hvem de er, kan der være øjeblikke, hvor det er bedst at trække sig tilbage. Dette var tilfældet for en mand, der oplevede en respektløs opførsel fra sin date, da han vendte tilbage fra toilettet, og som følge heraf, besluttede han at forlade hende omgående.

Manden selv har delt denne historie og afsløret, at det var deres anden date. Han forklarede også, at indtil dette tidspunkt syntes alt at gå godt, hvilket gjorde ham endnu mere chokeret over hendes handlinger.

På deres date var de taget til en lokal bar, og alt forløb som planlagt. Men da manden vendte tilbage fra toilettet, bemærkede han, at hans date ikke længere sad ved bordet, men i stedet talte med en anden mand i omkring 10 minutter. Til sidst blev manden, som hun var på date med, så vred, at han besluttede at forlade stedet.

"Vi gik til en lokal bar. Vi kyssede, krammede, dansede og holdt i hånd. Derefter gik jeg på toilettet, og da jeg vendte tilbage, fandt jeg hende ved et andet bord, hvor hun havde snakket med en fyr," afslørede han ifølge Mirror på Reddit.

"Vi fik øjenkontakt, men hun gav ingen tegn til at bede mig om at vente i fem minutter, og hun vinkede ikke til mig."

"Jeg ventede i, hvad der føltes som 10 minutter, hvor jeg sad alene ved bordet. Til sidst besluttede jeg at rejse mig og gå. Jeg havde givet hende et lift, så jeg ved ikke, hvordan hun kom hjem."

"Næste dag skrev jeg til hende og udtrykte min utilfredshed over, at hun begyndte at tale med andre fyre, mens vi var på date. Hun svarede ikke."

Efterfølgende spurgte han Reddit-brugerne om, hvorvidt det var en fejl at forlade hende på baren, selvom hun havde ladet ham sidde alene i en periode.

Mange brugere støttede hans beslutning og var enige i, at hendes opførsel var uhøflig. Hun havde ignoreret ham og ladet ham sidde alene i 10 minutter, mens hun talte med en anden mand. Det var hendes beslutning at tale med ham, og han undgik en dårlig oplevelse ved at trække sig tilbage, som en bruger påpegede. En anden bruger tilføjede, at det var kun deres anden date, så han havde ikke mistet meget, og han skulle lade hende tage ansvar for sin egen opførsel.