Ung medarbejder blev bedt om at forlade arbejdspladsen: Du gætter aldrig den chokerende årsag

20/08/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En teenager blev sendt hjem af sin overordnede.

Mest læste i dag

I en modig respons på en konflikt angående virksomhedens uniformspolitik har den 16-årige Autumn Williams valgt at stå fast på sin ret til at udtrykke sin individualitet.

Efter at have arbejdet i tre måneder hos Chick-fil-A-restauranten langs Highway 49 i North Carolina blev Williams i sidste måned konfronteret af sin leder vedrørende hendes hårfarve.

Det begyndte som en almindelig arbejdsdag for Williams, men det ændrede sig pludseligt, da en leder fortalte hende, at hendes hårfarve blev anset som "unaturlig" ifølge virksomhedens dresscode.

"Jeg blev overrasket over at høre, at min hårfarve skulle være et problem," udtaler Williams i et interview med Queens City News og tilføjer:

"Jeg havde aldrig fået besked om, at der var et problem med min hårfarve, da jeg blev ansat."

Williams følte sig ydmyget og udsat - især da hun bemærkede, at andre medarbejdere også havde "unaturlige hårfarver".

"Jeg ønskede ikke at ændre mig selv for at passe ind i en bestemt opfattelse af, hvordan en Chick-fil-A-medarbejder skulle se ud," siger hun beslutsomt.

Denne påtale fik hende til at forlade sin stilling hos Chick-fil-A-restauranten.

Beslutningen om at forlade stillingen blev støttet af hendes mor, Nina Burch.

"Vi må huske, at mennesker kommer i forskellige farver og former, og det er vigtigt ikke at dømme ud fra etnicitet eller race," påpeger hun.

Chick-fil-A har efterfølgende udsendt en erklæring til Queens City News, hvor de indrømmer, at der har været en "fejltolkning" af politikken i denne situation. Som en respons på den opståede kontrovers har virksomheden tilbudt Williams muligheden for at vende tilbage til sin stilling.