Tyv forsøger at røve 7-eleven for cigaretter: Så går medarbejderne amok

19/08/2023 07:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
I Stockton, Californien, iværksatte en dristig tyv en plan om at fylde en hel tønde med cigaretter i en 7-Eleven butik. Men før han kunne slippe afsted med sit bytte, trådte medarbejderne til handling.

Mest læste i dag

En kunde besluttede at dele en usædvanlig hændelse på Instagram ved at uploade videomateriale. Optagelsen viser en mand, hvis hoved og ansigt er delvist skjult af en blåklædt genstand - tilsyneladende en skjorte.

Individet befinder sig i baglokalet af forretningen, et område normalt reserveret til personalet, og arbejder roligt med at placere forskellige former for tobak i en stor affaldsspand med hjul.

Manden tømmer hylderne fuldstændigt, til trods for gentagne anmodninger fra medarbejderne om at standse.

Da han til sidst forsøger at forlade 7-Eleven og nærmest skubber sig forbi supermarkedspersonalet, når hans tålmodighed sin grænse: En medarbejder holder tyven nede og skubber ham mod gulvet, mens en anden fortsætter med at angribe ham med noget, der ligner en træpind eller kosteskaft.

Tyven modtager over 20 slag på sine skinneben, fødder og bagdel i løbet af denne tildeling. Motivationen bag dette voldsomme angreb fra 7-Eleven-medarbejderne hævdes at være deres overbevisning om, at manden var bevæbnet med en pistol.

Mens mishandlingen finder sted, falder der små stykker sort plastik ud af baglommen på mandens jeans. Nogle brugere på Instagram er overbeviste om, at det påståede våben var en kniv, mens andre spekulerer i, om det kunne have været en legetøjspistol.

Imens hepper en tilskuende, uinvolveret person, som optager begivenhederne, på de to medarbejdere og udbryder: "De giver den gas!"

I en kort pause i angrebet fra personalet, vender kameraoperatøren sig mod tyven og spørger ham, om han er villig til at opgive sit forehavende.

"Ja, jeg giver op!" tigger han.

Manden indrømmer, at han ikke har nogen pistol, men dette hindrer ikke de to ansatte i at forsøge at fortsætte overfaldet. Dette går dog over stregen for kunden bag kameraet.

"Ikke mere! Stop nu!" råber han mellem slagene, mens tyven skriger af smerte.

Tyven får endelig besked fra de to ansatte om ikke at vende tilbage. Det er endnu uvist, om der vil blive rejst anklager mod manden eller de to medarbejdere som følge af denne hændelse.

Nedenfor kan du se videooptagelsen, der dokumenterer medarbejdernes egenhændige reaktion på situationen.