Tiffany tabte sig 45 kg på rekordtid: Droppede én bestemt ting

19/09/2023 21:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
I en alder af 27 år lykkedes det Tiffany at opnå en bemærkelsesværdig vægtreduktion på kort tid ved at fuldstændigt undlade at indtage take-away måltider.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Tiffany, der selv indrømmer, at hun spiste en overflod af fastfood, mens hun var i udlandet, har formået at reducere sin vægt med hele 45 kg. Dette skete, da hun ikke længere kunne bestille takeaway under lockdown-foranstaltningerne.

Tiffany, som i dag er 27 år gammel, oplevede en betydelig vægtøgning i løbet af de fire år, hun tilbragte i udlandet. Hun deler sin personlige historie om, hvordan en periode med depression i udlandet førte til trøstespisning, primært bestående af pizza, pommes frites og burgere.

På et tidspunkt nåede hendes daglige kalorieindtag op på imponerende 4.000 kalorier, hvilket resulterede i en vægttop på 105 kg, som hun beskriver i Daily Star.

Men alt ændrede sig for Tiffany, da hun og hendes kæreste, Jordan, på 30 år, befandt sig i New Zealand i januar 2020, hvor hele landet gik i lockdown.

Foto: Privat

"Mad var min måde at håndtere det på," udtalte Tiffany. "Depressionen tog hårdt på mig, og jeg brugte mad som en form for trøst. I udlandet var takeaway ofte min løsning. Jeg lavede sjældent mad."

"Da vi nåede New Zealand, var alle takeaway-muligheder lukket ned under lockdown. Jeg havde ingen anden mulighed end at begynde at lave mad selv - og det er jeg virkelig glad for i dag."

Med manglen på muligheder for takeaway begyndte Tiffany at spise sundere og inkorporerede også daglig motion i sin rutine. Hendes vægt begyndte hurtigt at falde.

Dette nye fokus og engagement hjalp Tiffany, der nu arbejder som kundesupportrådgiver, på mange måder, herunder en styrket selvtillid.

Efter at have vendt tilbage til Storbritannien efter at have boet i både Australien og New Zealand, sluttede hun sig til et fitnesscenter og formåede på kort tid at tabe sig hele 45 kg.

Foto: Privat

I dag vejer Tiffany cirka 60 kg og har også lettere ved at finde tøj, der passer til hende.

"Jeg ser tilbage på gamle billeder, og jeg kan næsten ikke tro, hvad jeg har opnået. Mange mennesker spørger mig, hvad min hemmelighed er og hvor lang tid det tog," bemærkede Tiffany.

"At tabe sig kræver tid og vedholdenhed, men det er det hele værd i sidste ende, og jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at fortsætte kampen. Jeg er så stolt af mig selv."