Teenager stukket ihjel efter at være kommet hjem til hendes kæreste

02/02/2022 21:37

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Teenager stukket ihjel efter at have fløjet til Storbritannien fra Canada for at møde sin kæreste.

Ashley Wadsworth, fra den lille by Vernon, skulle vende tilbage til Canada senere på ugen efter at have rejst til England for at besøge sin kæreste Jack Sepple.

En canadisk teenager, der fløj til Storbritannien for at møde sin nye kæreste, blev stukket ihjel kun to dage før, hun skulle vende hjem.

Ashley Wadsworth, 19, blev fundet død i en boligblok i Chelmsford, Essex omkring klokken 16 tirsdag, efter at bekymrede naboer ringede til politiet.

Politiet undersøgte et boligområde efter at have modtaget flere opkald om uro.

Teenageren, fra Vernon, Canada, var rejst til England den 12. november for at besøge kæresten Jack Sepple.

Detektiver afhører i øjeblikket en 23-årig mand, der er mistænkt for drab, og siger, at de ikke leder efter andre på nuværende tidspunkt.

Under sin rejse til Storbritannien besøgte Ashley flere turist-hotspots, herunder Buckingham Palace og Big Ben (Elizabeth Tower) i London.


Hun sluttede sig også til Jacks familie på en tur til den historiske by Rye i East Sussex og skulle vende tilbage til Canada senere på ugen.

Ashleys venner har lagt en hyldest til teenageren på Facebook onsdag.

Larissa Kontos, en ven af ​​Ashleys søster, beskriver hende som en "smuk kærlig sjæl".*

"Du vil aldrig blive glemt min pige. Og jeg vil savne dig så meget,"

Ashleys tante, Rosie Turcotte, skriver på Facebook: "Jeg er så vred, ked af det og sindssygt gal.

"Jeg vil gerne sige så meget lige nu, men som min mor altid sagde, at hvis du ikke har noget pænt at sige, så sig ikke noget."

Essex politi har ikke officielt bekræftet Ashley Wadsworths identitet.

DCI Scott Egerton, fra det store efterforskningshold, siger, at deres indledende undersøgelser viser, at drabet var en isoleret hændelse med "ingen større risiko for samfundet."

Han tilføjer: "Vi har et team af dedikerede betjente, der arbejder døgnet rundt for at fastslå de omstændigheder, der førte til, at en kvinde mistede livet.

En 23-årig mand blev anholdt mistænkt for drab, mens retsmedicinerne efterforsker sagen
"Efterforskningen skrider godt frem, men vi bliver på stedet et par dage mere, mens vi fortsætter med at indsamle beviser og fastslå fakta."