Susan opdager bryllupsbilleder af sin mand: Men det er ikke hende der er på billederne

01/09/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde fandt ud af, at hendes mand havde giftet sig igen, men det var ikke den eneste overraskelse.

Mest læste i dag

Den 53-årige kvinde ved navn Susan opdagede nogle billeder online af sin ægtefælle, men hun blev dybt overrasket, da hun undersøgte dem nærmere.

Hun bemærkede, at hendes ægtefælle havde ændret sin præference og nu var gift med en mand. Den retssag, der varede i 18 måneder, fandt sted ved en britisk straffedomstol i Nottingham og fortsatte på tirsdag ifølge Nottinghamshire Live.

Som følge af dette havde parret været adskilt i en vis periode, da det ulovlige andet ægteskab fandt sted. Ydermere havde Colin Parsons ændret sit navn fuldstændigt for en tid siden; hans andet ægteskab var som Marcus Wild.

Parret var i øvrigt gået hver til sit, fordi Susan havde anklaget sin mand for i virkeligheden at være homoseksuel, kunne man høre i retten tirsdag. Dette er rapporteret af Tag24.

Parsons havde ageret som Marcus Wild på sociale medier og påstået, at han var blevet skilt.

Dommer Nirmal Shant henvendte sig tirsdag til den anklagede og udtalte: "Han havde længe haft sine mistanker om sin seksualitet (...) hun troede, at ægteskabet var forbi." Dommeren fortsatte: "Trods de mange lejligheder, hvor hun konfronterede dig med det, benægtede du det til at begynde med."

Shant erklærede, at Wild nu var officielt skilt i henhold til loven. Derudover havde han nu et sundt forhold til sin mand. Han var gået "fremad," ifølge dommeren.

For forseelsen af bigami blev han idømt tre måneders fængsel, men denne straf blev ændret til en betinget dom på to år.