Supermarkedspersonale udtrykker frustration over kunder: Det irriterer mig

04/07/2023 14:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Supermarkedspersonale udtrykker frustration over kunder: Det irriterer mig

Mest læste i dag

En medarbejder i en dagligvarebutik har delt en liste over handlinger, som mange kunder udfører, men som næsten alle medarbejdere i supermarkeder finder "meget irriterende".

Kvinden nævner, at der er ting, som hun bliver nødt til at høre "13 gange på en halv time". Derudover er der også flere andre ting, som kunderne gør, der generer personalet. Dette er rapporteret af The Sun.

I en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok under brugernavnet @charlie.smth, beskriver hun nærmere disse ting. Videoen har titlen: "Fem ting, som kunder siger, der altid irriterer supermarkedspersonalet".

"Når du er ved kassen, og der er noget, der ikke bliver scannet, og de siger: 'Nå, så må den da være gratis'. Nej, den er ikke gratis. Stregkoden bliver bare ikke læst," siger hun i begyndelsen.

Hun påpeger også, at hun undertiden prøver at undgå kunderne i butikken, men alligevel ender de altid med at finde hende.

"Nummer to: 'Du keder dig. Jeg kommer over til dig', når du bare passer dit eget. Nej, jeg keder mig ikke. Jeg undgår bare kunder," siger hun.

Derudover afslører hun også, at det irriterer hende, når folk ikke er opmærksomme ved kassen.

"Nummer tre er, når folk står i kø ved kassen og ikke er opmærksomme. Så snart de bemærker, at kassen foran dem er ledig, siger de: 'Åh, undskyld. Jeg var lige i mine egne tanker'", siger hun og fortsætter:

"Nej, du scrollede på Facebook og kritiserede andre forældre for deres opdragelse, i stedet for at kigge foran dig og se, at den næste kunde var gået."

Det fjerde, der irriterer hende, er når folk påpeger, at de kun skulle have købt en enkelt ting, men ender med at købe en stor mængde.

"Den klassiske 'Jeg skulle bare have en ting'-linje. De fylder båndet med mad til flere uger og siger: 'Jeg skulle bare have én ting', og så skal du grine og lade som om, at du ikke har hørt det 13 gange inden for den sidste halve time," fortæller hun.

Den femte og sidste ting, der tilsyneladende også irriterer hende, er når folk spørger, hvad en vare koster, selvom de blot kunne have kigget på prisskiltet på hylden.

"Og så har de frækhed til at virke overraskede, når de ser prisen. Hvorfor kunne du ikke have kigget på etiketten, der er direkte under varen, du tog," lyder det.

Den sjove video, som mange andre supermarkedsansatte har erklæret sig enige i, har fået mere end 630.