Stewardessen giver bagagehylden et let bank: Så får passagererne sit livs

08/10/2023 14:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Pludselig udviklede flyveturen sig helt anderledes, end nogen havde regnet med.

Mest læste i dag

Mange vil nok kunne nikke genkendende til, at visse flyrejser skiller sig ud fra mængden, enten af positive eller negative årsager.

Nogle har sikkert oplevet den ubehagelige turbulens, der gør, at flyveturen forbliver i hukommelsen som en mindre behagelig oplevelse. Men der er også dem, der bærer en flyvning i hjertet af helt modsatte grunde. Det kan eksempelvis være, når piloten serverer humor og en smidig landing som ekstra garniture.

Hvis du nogensinde havde haft fornøjelsen af at være passager på denne bestemte flyvning, så er jeg villig til at vædde på, at den ville sidde fast i din hukommelse som et uforglemmeligt minde.

Efter alle passagererne havde indtaget deres pladser, begyndte en stewardesse at gå rundt i kabinen. Det lignede, at hun var i gang med de sidste forberedelser inden afgang, men pludselig begyndte hun at banke på bagagehylden.

Flere bank starter en fest

Det tog ikke lang tid, før andre stewardesser på flyet også kastede sig med i den rytmiske banken. I løbet af kort tid fyldte hele flyet sig med klapsalver og sang fra passagererne.

Og så, ud af det blå, begyndte det tyske band VoXXclub at sætte gang i en fest ombord. Det viste sig, at de var passagerer på dette fly, mens de var på vej til Blumenau for at optræde ved Oktoberfest.

Bandet, flybesætningen og en betydelig del af passagerne sluttede sig snart til for at synge med på "Rock Mi". Stemningen nåede helt sikkert sit kogepunkt.

Midt i sangen fandt et af bandets medlemmer endda en mikrofon tilsluttet flyets højttalersystem, som han selvfølgelig ikke kunne lade være med at bruge til at synge med.

Du kan se hele begivenheden ved at klikke her.