Solbrændt 11-årig fik ødelagt sin ferie: Nu advarer mor mod velkendt solcreme

13/11/2023 12:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En 11-årig dreng fik ødelagt sin drømmeferie i Tyrkiet, efter at have fået kraftig solskoldning på trods af, at han var smurt ind i faktor 50, hævder mor.

Mest læste i dag

Familien Ellis fra Retford i Nottinghamshire oplevede en badeferie fyldt med smerte og tårer, da de tog på den længe ventede ferie, som sønnen Kainen Ellis havde drømt om. Trods sommerens skønhed bød den også på udfordringer som insektstik, hudafskrabninger og ikke mindst solskoldning. Det var desværre sidstnævnte, som ramte Kainen hårdt under ferien på Eftalia Splash Resort i Antalya.¨

Det skriver The Sun.

Selvom han dagligt blev smurt ind i Nivea Solcreme med faktor 50 af sin mor, Jessica Ellis, endte han alligevel med en alvorlig solskoldning efter en uge i solskin. Denne situation tvang ham til at tilbringe den anden uge af ferien på hotelværelset, mens hans søskende, der havde brugt en anden solcreme, fortsatte deres poolaktiviteter.

Hver morgen måtte Kainen modtage besøg fra læger på grund af blærer, der var dannet på hans hud. Trods forbedringer i hans tilstand frygter familien nu, at permanente mærker kan være resultatet.

Jessica Ellis er knust over det, der er sket med hendes søn, og hun advarer nu andre forældre om brugen af solcreme. En talsmand for Nivea udtaler, at de undersøger hændelsen og er i kontakt med familien for at få mere indsigt i situationen.

Advarer mod velkendt mærke

"Denne ferie kostede os £5.000, vores første ferie siden 2019, men min søns ferie blev ødelagt," udtaler Jessica Ellis, der er skuffet over det ellers velkendte mærke Nivea.

Niveas talsmand oplyser, at de er i dialog med forbrugeren for at forstå hændelsen bedre og gennemfører en hasteundersøgelse. Han anbefaler samtidig regelmæssig påføring af solcreme og at søge skygge mellem klokken 11.00 og 15.00, når solen er mest intens.