Sarah og Toms sengetidsrutine bliver kaldt kvalmefremkaldende: Mange kan næppe tro, hvad de hører.

09/08/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Folk kan ikke tro deres egne ører, når de hører parrets sengetidsrutine.

Mest læste i dag

En kvindes sengetidsrutine med sin mand har skabt en viral bølge på internettet. Sarah afslørede detaljerne i sin podcast 'I Just Can't with SJ & Rach':

"Jeg deler faktisk min tandbørste med Tom," afslørede hun og fortsatte:

"Nogle lyttere vil sikkert sidde der og tænke, 'Det er simpelthen så ulækkert, Sarah. Jeg får nærmest kvalme.' Men så er der den anden halvdel, der vil sige, 'Det gør jeg også.'"

Alligevel undlod hun ikke at nævne, at hun faktisk nyder det, selvom hun blankt nægter at dele en vandflaske med sin egen datter.

Dette rapporteres af Daily Star.

Sarah havde forventet, at omkring halvdelen af lytterne ville være enige med hende i, at det er helt okay at bruge sin partners tandbørste. Men en senere afstemning afslørede, at kun 15% af deltagerne ikke havde noget imod denne usædvanligt intime handling:

"Jeg har aldrig tidligere delt min tandbørste med tidligere partnere, men Tom tog det ligegyldigt og begyndte bare at bruge min hele tiden," forklarede Sarah.

Selvom Sarah og hendes mand åbenlyst deler nogle dybt personlige aspekter af deres liv, er der et andet område af deres ægteskab, som de holder strengt adskilt:

"Han står for vores økonomi, hvilket folk måske synes er mærkeligt," delte Sarah og fortsatte:

"Han deler ikke sin økonomi. Tom og jeg har været sammen i ni år, vi venter vores andet barn, og jeg har aldrig set hans bankkonto."