Rapper betaler 150 millioner kroner for at få opereret diamant i panden

02/02/2021 12:50

|

Lukas Jepsen

Foto: liluzivert/Instagram/LILUZIVERT/Twitter

Mest læste i dag

Den amerikanske rapper Lil Uzi Vert har siden 2017 betalt af på diamanten, og nu skal den indopereres i hans pande.

Hvis du nu var multimillionær på den helt store klinge, hvad ville du så bruge dine penge på? Et kæmpe hus, en kæmpe båd, en kæmpe bil, eller måske ville du gøre som Lil Uzi Vert, og få indopereret en lyserød diamant i panden?

Det er hvert fald det den amerikanske rapper har valgt at gøre, og ikke overraskende, har det vakt stor undren på sociale medier, og efter offentliggørelsen af den vilde beslutning, har rapperen brugt masser af tid på at svare på de fascinerede fans spørgsmål.

Det hele startede med at rapperen på sin twitterprofil skrev:

”Jeg har betalt for en naturlig pink diamant fra Elliot i årevis nu. Den ene sten kostede så meget, at jeg har betalt for den sinde 2017. Det var første gang jeg så en rigtig naturlig pink diamant. Det er mange ’m’ i mit ansigt,”

Nu er det så endelig sket for rapperen, efter tre års afbetaling på i alt 24 millioner dollars, eller godt og vel 150 millioner kroner, er diamant endelig købt helt fri, og han kan derfor nu få den indopereret i panden.

En bruger på twitter spørger om det er det dyreste Lil Uzi Vert nogensinde har købt, hvortil han svarer et rungende ja, og uddyber ved at forklare at diamanten er dyrere end alle hans luksusbiler og hus tilsammen, og tilføjer yderligere at han aldrig kommer til at bruge så mange penge igen.

Præcis hvornår rapperen skal have diamantbelagt panden, fortæller han ikke, men oplyser altså, at diamanten nu er hans ene og alene, og at operationen derfor snart kan finde sted.