Pinlig hændelse får kvinde til at lange ud efter flyselskab: Du vil aldrig gætte, hvorfor hun blev smidt af flyet

29/02/2024 07:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Hun siger, at hun er traumatiseret som følge af hændelsen.

Mest læste i dag

Joanna Chiu har offentligt kritiseret WestJet i et tweet for deres behandling af hende, da hun blev bedt om at forlade et af deres fly før afgang, hvilket hun var utilfreds med.

Hun retter kritik mod flyselskabets dårlige håndtering af situationen.

Årsagen til, at hun blev bedt om at forlade flyet, var ifølge UniLAD, at personalet mente, hun benyttede toilettet for ofte.

Chiu deler selv detaljer om episoden, hvor hun skriver: "Er netop blevet bedt om at forlade et @WestJet fly fra Mexico, fordi jeg havde maveproblemer og benyttede toilettet flere gange før takeoff."

"Hun blev ikke tilbudt hjælp til at finde overnatning eller ombooking. Jeg havde min medicin og var på vej til at få det bedre. En lille serviceoplysning: Hvis du oplever maveproblemer før en flyvning, prøv at holde det tilbage."

Hun fortæller videre, at hun i farten glemte sin pung på flyet, og selvom hun manglede penge til en taxa, afviste flyselskabet at hjælpe hende.

"I min hast for at forlade flyet, efterlod jeg mine penge og blev efterladt af @WestJet," forklarer hun.

"De nægtede at dække min taxatur til et hotel 20 minutter væk. I stedet tilkaldte de en sikkerhedsvagt for at intimidere mig, men da jeg brød sammen i gråd, indså vagten korrekt, at medarbejderen fra WestJet handlede forkert."

Til sidst kunne hun den 12. februar bekræfte, at hun var sikkert hjemme igen.

"Hej alle. Jeg er sikkert hjemme igen! Der skete flere uheldige hændelser, som krævede akut behandling, men jeg har det godt nu!"