Par raser mod flyselskab efter 13 timers flyvetur: Årsagen vil få dig til at grine

04/10/2023 06:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der er en helt særlig årsag til, at de langer ud efter flyselskabet.

Mest læste i dag

Gill og Warren Press fra Wellington, New Zealands hovedstad, har anmodet Singapore Airlines om at udstede en refusion efter at have oplevet en ødelæggende rejse, der varede hele 13 timer.

Parret beretter, at de havde købt to "Premium Economy"-billetter og planlagt at flyve med Singapore Airlines. Desværre blev de i stedet omplaceret til Economy-klassen, og det værste var endnu ikke sket.

Efter omplaceringen blev de konfronteret med udsigten til at sidde ved siden af en hund, som de hævder endte med at savle og afgive lugt under hele turen.

Da de ikke var blevet forudrettet om, at de ville dele deres plads med en hund, retter de nu deres vrede mod Singapore Airlines, som rapporteret af Insider.

Gill delte sine oplevelser og sagde: "Jeg hørte en lyd - en kraftig prusten. Jeg troede, det var min mands telefon, men vi indså, at det var hunden, der trak vejret."

Ifølge Gill blev situationen endnu mere ubehagelig, da hunden begyndte at prutte midt under flyveturen og indtage Warrens benplads.

Parret besluttede derfor at klage til en kabineansvarlig, som til sidst tilbød dem to ledige økonomiklasse-sæder, der normalt var reserveret til Singapore Airlines-ansatte.

De blev lovet, at flyselskabet ville kontakte dem efter landing.

Dog hævder parret, at de først blev kontaktet af flyselskabet to uger senere, hvor de blev undskyldt for episoden og tilbudt to gavekort til en værdi af omkring 500 kroner. Dette tilbud blev dog afvist, da de fortsat krævede en fuld refusion.

En talsperson for Singapore Airlines udsendte en erklæring til Insider og undskyldte over for parret. De udtalte: "Under omstændigheder, hvor passagerer, der sidder ved siden af en servicehund, anmoder om en omplacering, vil vi gøre vores bedste for at opfylde ønsket, såfremt der er ledige pladser."

"I dette tilfælde kunne vi desværre ikke omplacere hr. og fru Press inden for samme kabine, da Premium Economy Class-kabinen var fuldt booket." De tilføjede, at flyselskabet fortsatte med at kommunikere med parret.