Par enige om at adoptere naboens døende børn: Da de kommer hjem, er deres hus væk

02/10/2023 15:41

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Nogle gange går livet ikke som planlagt.

Mest læste i dag

Sådan gik det for alle involverede i denne historie, som blev delt af LittleThings. Både Aubrey, en mor til tre børn, og hendes naboer Tisha og Kevin, oplevede en dramatisk ændring i deres liv efter en lægekonsultation.

Bad naboen om at passe børnene

Aubrey, en enlig mor, havde behov for at gå til lægen for en undersøgelse. Hun bad sin nabo, Tisha, om at tage sig af hendes tre børn, mens hun var væk.

Tisha og hendes mand, Kevin, selv forældre til fem børn, accepterede at hjælpe med at passe de tre nabobørn. På det tidspunkt havde ingen af dem forventet, at denne hjælpes anmodning ville udvikle sig til noget langt større.

Mavekræft

Desværre blev Aubrey konfronteret med den hjerteknugende nyhed om, at hun led af mavekræft, og hendes overlevelseschancer var spinkle.

Dette tvang hende til at tænke på fremtiden for sine tre børn efter hendes bortgang. Hvem skulle tage sig af dem? Aubrey besluttede at spørge naboerne, som havde hjulpet med at passe børnene den skæbnesvangre dag, selvom de ikke havde et tæt forhold.

Tisha og Kevin accepterede det store ansvar og besluttede at tage sig af hele otte børn. Kort efter faldt Aubrey i søvn for sidste gang.

Historien når medierne

Senere tippede en nabo tv-kanalen Fox News om den hjerteskærende historie og det faktum, at Tisha og Kevin nu stod over for opgaven med at forsørge otte børn.

Et tv-hold interviewede Tisha, hvor hun delte sin egen opvækst på et børnehjem og erkendte vigtigheden af at have nogen, der virkelig bryder sig om en og sørger for ens behov. Hendes beslutning om at tage sig af de tre nabobørn blev delvist truffet for at undgå, at de skulle opleve livet på et børnehjem.

Nyt hus

Fox News besluttede at give den udvidede familie en uges ferie for at give dem en velkommen overraskelse.

Du kan se hændelsen dokumenteret i en video på YouTube.