Oliver og kæresten bestilte ferie for 26.000 kroner: Blev sendt hjem efter få timer

28/10/2023 15:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Parret håber at kunne få refunderet pengene.

Mest læste i dag

Oliver og hans 22-årige kæreste oplevede en brat afbrydelse af deres drømmeferie, da de blev nægtet adgang til Den Dominikanske Republik, hvor de havde planlagt en luksuriøs 10-dages ferie til en pris af 26.000 kroner.

Efter blot fire timer i det caribiske land blev parret tvunget til at vende hjem med hængende hoveder. Selvom Oliver gik ubesværet gennem tolden, blev Molly, hans kæreste, udvalgt til yderligere afhøring, og hendes pas blev senere stemplet som 'ugyldigt'.

Ifølge The Mirror var parret forvirrede og desorienterede over, hvad der havde forårsaget dette uventede bump på vejen til deres luksusferie.

Molly beskrev hændelsesforløbet, hvor en mand tog hendes pas og forlod rummet i cirka 10 minutter. Dette efterlod både hende og Oliver i en tilstand af forvirring og frygt.

Efter kort tid fik Molly besked om at besøge en ambassade, men ikke den i Den Dominikanske Republik, som hun først havde antaget, men derimod den i London.

Parret har taget kontakt til Den Dominikanske Republiks ambassade og Udenrigsministeriet i et ihærdigt forsøg på at afdække, om der er noget i Mollys baggrund, som kunne have forhindret hendes adgang til landet. På nuværende tidspunkt er de stadig uklare om årsagen til problemet med Mollys pas og arbejder aktivt på at løse mysteriet.