Natasha kom tilbage til sin cykel og opdagede pludselig seddel: Da hun læste den, stivnede hun

01/12/2023 16:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Da hun få sekunder senere læste sedlen, stivnede hun.

Mest læste i dag

I Sydney har en kvinde ved navn Natasha Usmar sat fokus på udfordringerne ved at parkere cykler i byområder og de lokale myndigheders politikker.

Natasha, der bor på en båd og er afhængig af sin cykel til transport, blev overrasket over at finde en meddelelse om beslaglæggelse fra North Sydney Council fastgjort til sin cykel, som var bundet til et hegn ved Folly Point i Cammeray, Australien.

Meddelelsen advarede om, at rådet ville tage cyklen i besiddelse, hvis den ikke blev fjernet inden for et par uger.

Det skriver news.com.au.

Natascha, der ikke ejer en bil, bruger sin cykel til korte ture til supermarkedet eller caféen og efterlader ofte sin cykel bundet i længere perioder. Hun valgte stedet ved Folly Point, fordi det var ude af vejen og ikke forstyrrede bilparkering eller trafik.

Men det blev ikke godt modtaget af North Sydney Council.

Rådets reaktion efterlod hende med følelsen af, at cykling som transportmiddel blev modarbejdet.

Dette formidler hun i en TikTok-video, der i skrivende stund har fået over 180.000 visninger. I videoen udtrykker hun åbent sin frustration og påpeger manglen på cykelparkeringsfaciliteter i området samt ironien i, at en bil ulovligt parkerede på samme sted, hvor hendes cykel blev betragtet som et problem.

Da hun kontaktede rådet, informerede de hende om, at det ikke var tilladt at binde en cykel til noget rådsejendom, og de foreslog alternative parkeringssteder, som var upraktiske og langt fra hendes hjem.

Som svar på Natascha Usmars bekymringer udtalte North Sydney Council, at tre cykler ved Folly Point fik beslaglæggelsesmeddelelser efter at have været observeret i 28 dage. De nævnte også, at de planlægger at installere cykelringparkering ved Folly Point i de kommende uger.

Denne hændelse fremhæver de udfordringer, cyklister står over for i byområder, især når det gælder at finde sikker og lovlig parkering til deres cykler.