Michael vandt 84 millioner kroner i Lotto: Så begyndte han et ganske utraditionelt morgenritual

09/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Michael fortæller, at hvis han ikke havde mistet alle pengene, ville han være død i dag.

Mest læste i dag

Michael Carroll, en tidligere lotterivinder, har delt sin bemærkelsesværdige fortælling om, hvordan hans rejse strakte sig fra at være multimillionær til at arbejde på et slagteri og fungere som leverandør af kul.

For to årtier siden vandt Michae Carroll £9,7 millioner (svarende til 84 millioner kroner) i lotteriet. Denne formue blev brugt til et liv i overdådighed, der var præget af stoffer, alkohol og ekstravagante fester.

I en alder af blot 19 år ændrede Carrolls liv sig dramatisk, da han vandt jackpotten. Dette førte hurtigt til udviklingen af en afhængighed af stoffer og alkohol, hvor daglige udgifter på op til £2.000 blev brugt på kokain. Ifølge Daily Record betegnede han sig selv som en "fuldblods alkoholiker" og begyndte hver dag med "tre streger kokain og en halv flaske vodka".

Hans berygtede sexfester, der mindede om "romerske orgier", involverede nøgne kvinder, der præsenterede kokain på sølvfade.

"Ethvert rum i mit hus blev anvendt til sex. Kvinder ville simpelthen tilbyde sig selv til mig. Pigerne optrådte nøgne og serverede kokain på sølvbakker," udtalte han ifølge LadBible om denne aspekt af sit vilde liv.

Ikke desto mindre kom Carrolls højtidelige livsstil brat til en afslutning. Hans festbudget steg op til £50.000, og fejlagtige investeringer fik hans formue til hurtigt at smuldre.

Carroll investerede £1 million (svarende til 8.6 millioner kroner) i sin yndlingsfodboldklub, Rangers, der gik konkurs i 2012. Han erhvervede en herregård til £325.000 (svarende til 2.8 millioner kroner), der forblev øde i omkring 10 år.

I 2013 erklærede Carroll sig selv konkurs og oplevede endda hjemløshed i en periode på tre måneder. På trods af sin drastiske rejse fra rigdom til ruin, bevarer Carroll en overraskende optimistisk holdning til sin situation.

"Jeg lever et godt, frit liv nu, og jeg er lykkeligere, fordi jeg har fået mit liv tilbage. Jeg er en fattig lotterivinder," delte han. "Jeg føler, at jeg er heldig over at være i live. Hvis jeg stadig havde pengene, ville jeg befinde mig seks fod under jorden."

Carroll har ingen beklagelser over, hvordan han brugte sin formue. "Jeg ser ikke tilbage med nogen form for beklagelse, helt sikkert. Jeg ville ikke ønske at vende tilbage i tiden," fastslog han.