Mark mødte sin dobbeltgænger på flyet: Du taber kæben, når du finder ud af, hvor meget de har til fælles

03/04/2024 08:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Da Mark så Mark havde de ingen anelse om, hvor meget de delte udover navnet.

Mest læste i dag

Under en ganske normal flyvning fra Heathrow Lufthavn i London til Bangkok oplevede Mark Garland en begivenhed, der lignede noget ud af en film. Ved indtjekningen fik han besked om, at han angiveligt allerede havde tjekket ind.

Efter næsten 40 minutters forvirring fandt personalet ud af, at der var to passagerer om bord med navnet Mark Garland.

Og historien slutter ikke her.

Det skriver Daily Mail.

De to navnebrødre, som begge var skaldede, blev hurtigt opmærksomme på deres bemærkelsesværdige lighed, da de stødte på hinanden i afgangsområdet. Den 62-årige Mark og den 58-årige Mark boede kun 15 miles fra hinanden. Den yngre Mark er buschauffør, mens den ældre er i byggebranchen. Interessant nok har buschauffør Mark tidligere haft bygningsarbejder Mark som passager.

De deler også en fælles ven, er begge enlige og har fire børn hver. Deres fælles fascination af Thailand gjorde deres tilfældige møde på rejsen endnu mere utroligt. Den yngre Mark beskrev, hvordan de begge var forbløffede og underholdte af deres tilfældighed og jokede og viste deres pas som bevis på deres ens navne.

Den ældre Mark kaldte mødet for "sindssygt" og var forbløffet over denne sjove hændelse. Han jokede med, at han var den mere attraktive af de to, men indrømmede, at de begge havde en personlighed, der nød at lave sjov med andre.

Da rejsen var over, var de to Mark Garlands blevet gode venner og havde aftalt at holde kontakten. De har endda planer om at mødes over en øl i Thailand. "Jeg har fundet en ven for livet," udtalte den ældre Mark, hvilket fremhæver den usædvanlige og bemærkelsesværdige forbindelse, de to mænd opdagede på deres rejse.

Her er et opslag fra den ene Mark: