Manden tog tjeneren på røven: Det kom han straks til at fortryde

02/12/2023 09:18

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En ukendt mand tog den 21-årige tjener på numsen, men få sekunder senere fortrød han bittert.

Mest læste i dag

Selvom vi snart skriver 2023 i kalenderen, er der stadig nogle mennesker, der har svært ved at forstå, at de ikke har ret til at krænke andres kroppe uden tilladelse.

Dette blev tydeligt for 21-årige Emelia Holden, da hun sidst var på arbejde på pizzeriaet 'Vinnie Van Gogo's' i Savannah, USA. For nylig oplevede hun noget ubehageligt, som man helst vil undgå at beskrive.

Emelia var bare i gang med sit arbejde, da en ukendt mand tilsyneladende mente, at det var fuldstændig acceptabelt at røre ved hendes bagdel.

Hun lod dog ikke stå til. Med beslutsomme skridt nærmede Emelia sig manden og greb fat i hans krave med sådan en styrke, at det næsten var nok til at vælte ham. Manden endte også med at falde til jorden på ingen tid.

"Jeg kiggede på ham og sagde: 'Du rører mig ikke, din fanden'", fortalte Emelia mediet People.

Hele episoden blev fanget af restaurantens overvågningskamera, hvilket gjorde det let for politiet at undersøge sagen, og den 31-årige mand blev straks anholdt.

Videoen er nu gået viralt og bliver rost med et væld af kommentarer. Tusindvis mener, at Emelia handlede helt rigtigt i situationen. På trods af den uventede opmærksomhed har 21-årige Emelia kun én kommentar:

"Jeg er glad for, at andre kvinder kan se dette og vide, at de kan forsvare sig selv. Det er rart at vide, at jeg har gjort andre kvinder stærkere."