Mand ser lastbilchauffør holde ind til siden: Hvad han opdager, vil chokere dig

09/10/2023 17:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
Køreturen tog en drejning.

Mest læste i dag

For nylig kørte Andres Nennhuber ned ad en lang strækning af kystmotorvejen nær sin bolig i Argentina og blev vidne til et hjertegribende øjeblik i praksis.

Det hele begyndte med en pludselig oplyst bremselys.

En stor lastbil, der trak en trailer, foran Nennhuber fortsatte sin jævne færd ad den rolige vej. Det var en overraskelse, da lastbilen pludselig satte bremserne i og begyndte at glide mod vejsiden. Årsagen blev dog snart tydelig.

"Jeg opfangede noget stort og gråt midt på vejen," delte Nennhuber med The Dodo. "Først troede jeg, det var en struds, hvilket forekom mærkværdigt, men det kunne være muligt. Jeg greb min telefon og zoomede ind. Det var der, jeg indså, at det var en søløveunge."

Føreren af lastbilen foran havde prioriteret søløveungen's liv.

Efter at have forladt sit køretøj, guidede lastbilchaufføren den lille søløve sikkert væk fra vejen og advarede andre bilister om hendes tilstedeværelse. Nennhuber fulgte derefter eksemplet og standsede sin egen bil.

"Jeg fulgte hende i omkring 100 meter for at hjælpe hende tilbage til havet," berettede Nennhuber.

Selvom det ville have været nemt at ignorere den vilde søløve og lade den møde en skæbne på vejen, sejrede medfølelsen og venligheden hos forbipasserende fremmede.

Her kan du se opslaget fra X.