Mand reddede kvinde fra voldtægt, men hvad han så gør, får det til at løbe koldt ned ad ryggen

25/10/2023 18:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Kvinden havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad hendes chauffør ville gøre.

Mest læste i dag

En amerikansk Uber-chauffør ved navn Kerry Calvin Gasag er blevet idømt en tiårig fængselsstraf som følge af en gruopvækkende forbrydelse, der har sendt rystelser gennem samfundet.

Hændelsen fandt sted i Key West, Florida, i september sidste år, og heldigvis blev hele episoden fanget på et overvågningskamera.

Sagen involverede en forsvarsløs kvinde, som netop havde undsluppet en grusom voldtægt, som tidligere var blevet begået.

Dette blev rapporteret af Miami Herald.

Efter at have overlevet en forfærdelig overgreb forsøgte kvinden desperat at kontakte en Uber for at undslippe sin traumatiske oplevelse. Desværre fandt hun ingen hjælp hos sin chauffør, Kerry Calvin Gasag. I stedet for at tilbyde hjælp og køre hende til politistationen eller hospitalet, forsøgte han i stedet at tvinge hende til at have seksuelt samvær med ham.

Dette fik kvinden til panisk at forlade bilen, men manden fulgte efter hende til et velkendt turistmål. Det var her, han begik voldtægt mod den forsvarsløse kvinde.

Det, som manden ikke var klar over, var, at han blev fanget på kamera. Et overvågningskamera, der opererer 24 timer i døgnet, befandt sig kun få meter fra stedet.

Optagelserne viser den angrebne kvinde kæmpe for at undslippe Gasags kontrol, men hun blev tvunget bag en bygning, hvor voldtægten fandt sted. Videoen er tilgængelig nederst i artiklen.

Efter forbrydelsen flygtede kvinden, hvorefter manden vendte tilbage for at fjerne hendes tøj i et mislykket forsøg på at slette spor og beviser. Senere blev kvinden fundet nøgen og skrigende af hjælpsomme vidner, der kontaktede politiet.

Trods eksistensen af overvågningsvideoen tog myndighederne to år om at få Kerry Galvin Gasag anholdt.

Han erkendte sin skyld i anklagerne og er nu dømt til at tilbringe ti år bag tremmer. Den anden mand, Jorge Calderon Nunez, der også var involveret i voldtægten, skal stilles for retten senere på måneden.