Mand fik grusom overraskelse i sin karry - kort tid efter måtte han opsøge lægehjælp

31/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter @AMINKHANNIAZI
Det viste sig, at hans karry ikke var med kylling, men noget helt andet kød...

Mest læste i dag

En aften i en forstad til den indiske by Mumbai tog en uforudset og skræmmende drejning for Anurag Singh og hans ven Amin. De to havde besluttet sig for at nyde en lækker indisk ret på en velrenommeret restaurant, men det, der skulle have været en fest for deres smagsløg, udviklede sig til en ægte skrækoplevelse.

Anurag og Amin havde valgt restauranten efter omhyggelig research. Deres valg syntes fejlfrit, indtil retterne blev serveret, og de stod over for en grusom overraskelse, som ville hjemsøge dem længe.

Anurag bestilte kylling i karry, mens hans kammerat valgte en lammeret. Det gik dog galt, da Anurag, efter at have taget en bid af sin ret, begyndte at fornemme, at noget var helt galt. Kødet smagte anderledes, og en nærmere undersøgelse afslørede den uhyggelige sandhed - det var ikke kylling, men derimod en rotte.

Foto: Twitter @AMINKHANNIAZI

Chokket var ubeskriveligt, og Anurag og Amin besluttede at konfrontere restaurantens personale med deres foruroligende opdagelse. Til deres overraskelse tog personalet ikke deres bekymringer alvorligt. Personalet undveg deres spørgsmål og gav kun "vage svar," ifølge Anurag Singh.

Med afsky og forargelse i sindet dokumenterede de to venner fundet med billeder og valgte at kontakte politiet, som reagerede seriøst på sagen.

Rottékarryen blev sendt til analyse på et regeringslaboratorium, bekræftede den lokale politiinspektør Sanjay Marathe. Yderligere blev der indledt en efterforskning mod restaurantchefen, kokken og fjerkrækødeleverandøren, ifølge TAG 24.

Foto: Twitter @AMINKHANNIAZI

Men mareridtet fortsatte. Efter deres besøg på restauranten blev Anurag Singh alvorligt syg og måtte søge lægehjælp.

Nu håber han at opnå kompensation for den fysiske og mentale påvirkning, han har lidt under.

Ifølge restaurantens advokat, Devraj Gore, var Anurag og Amin imidlertid fuldt ud tilfredse med deres måltid og spiste næsten alt, før de påstod, at der var en rotte til stede. Advokaten hævder, at de senere forsøgte at presse penge ud af restauranten og først kontaktede politiet senere. Han fastholder, at dette var et forsøg på at skade restaurantens ry, som i sine 22 år aldrig havde modtaget en eneste klage.