Mand dømt: Havde hajer i poolen

22/03/2021 08:16

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Hunde og katte er ikke de eneste kæledyr, der findes, men hajer er umiddelbart ikke førstevalget hos mange.

Der er nogen, der har edderkopper, og så er der dem, der har slanger. Det er dog de færreste, der bruger sin lækre pool i baghaven som et hajbassin. 

Det er dog alligevel en mand ved navn Joshua Seguine fra New York, der har gjort. Dette gjorde han, da han derfra solgte sandbar hajer, som oven i købet er en fredet art.

Hajerne var dog ikke de eneste dyr, han havde i poolen, da de havde selskab af fisk, skaldyr og krebsdyr. 

TMZ beretter, at Joshua ikke lagde skjul på sandheden, da han med det samme tilstod, at han solgte dyrene videre på ulovlig vis. 

Dette blev kvitteret med en bøde på 5.000 dollars, hvilket svarer til omkring 31.000 kroner. 

Det er dog ikke politiets første møde med Joshua. De har før skaffet en ransagsningskendelse til hans hjem, hvor man fandt syv levende hajer i poolen. De fandt også to døde leopardhajer, en død hammerhaj og snuden fra en anden fredet haj-art. 

Joshuas hjem blev ransøgt, da han blev taget for at køre bil uden at have kørekort med. Politiet fandt fem små hajer i en kæmpe tank i bagagerummet.

Han fortalte dem, at han skulle fragte hajerne hen til en køber, men han fortalte dem også, at han havde haven fuld af dem. 

De levende hajer, som man fandt hos Joshua, valgte politiet at flytte til et akvarium, men det stoppede ham tilsyndeladende ikke for at fortsætte med hajsalget.