Mand ankom til lufthavnen 5 timer før afgang af en særlig årsag: Få minutter senere tager situationen en uventet drejning

20/09/2023 17:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Han kunne ikke tro sine egne øjne, da situationen pludselig tog en uventet drejning.

Mest læste i dag

I en tid, hvor inklusion og lighed bør være i centrum, har en irsk golfspiller oplevet noget chokerende i forbindelse med Ryanair, et flyselskab.

Ian St John, en professionel golfspiller og en dedikeret Liverpool FC-fan, der har været lammet i syv år som følge af spinalkræft, blev nægtet adgang til sit Ryanair-fly fra Cork Lufthavn til Liverpool på grund af størrelsen på hans paragolfer kørestol.

St John, der havde planer om at deltage i en golfturnering og se en fodboldkamp i Liverpool, ankom til lufthavnen mere end fem timer før sin afgang for at undgå eventuelle problemer.

Alligevel blev han informeret om, at hans kørestol overskred de maksimale tilladte dimensioner ombord på Ryanairs fly.

St John bestrider denne påstand og hævder, at han havde sendt de nødvendige mål til Ryanair uden at modtage nogen indsigelser, som rapporteret af The Mirror.

Men historien slutter ikke her.

Denne begivenhed har udløst en bølge af forargelse og sympati for St John, der beskriver oplevelsen som ydmygende og diskriminerende.

Han skjuler ikke sin følelse af at være efterladt og hjælpeløs, da han fik besked om, at han ikke kunne komme ombord på flyet, hvilket efterlod ham grædende midt i lufthavnen.

Ryanair har senere kontaktet St John for at undskylde og tilbyde en refusion, men dette har ikke fået St John til at afstå fra at tage retlige skridt mod flyselskabet på grund af den påståede diskriminerende behandling.

Han understreger, at at rejse som handicappet individ kræver omhyggelig planlægning og koordinering, og denne hændelse har ikke blot ødelagt hans planer, men har også pålagt ham en betydelig følelsesmæssig byrde.