Lægerne troede, at den lille dreng have ørebetændelse: Det viste sig, at de tog grueligt fejl

06/12/2023 15:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Det var ikke blot ørebetændelse, den lille dreng kæmpede med.

Mest læste i dag

Det er enhver nybagt forældres skræk, hvis noget skulle ske med deres elskede spædbarn.

Dette mareridt blev dog til virkelighed for det australske par, Josh Roberts og Katelyn Galea, forældre til den lille Archie, der var under et halvt år gammel, da de opdagede noget usædvanligt.

Ifølge lægerne havde den lille dreng blot en let øreinfektion, tilsyneladende ikke alvorlig. Situationen tog imidlertid en uventet drejning, da Archies læber pludselig blev grå ud af det blå, som rapporteret af Daily Mail.

Uvidende om årsagen skyndte de bekymrede forældre sig straks til hospitalet. Ved ankomsten bemærkede lægerne, at Archies fingre var blevet purpurfarvede.

Foto: Facebook

Den lille dreng blev øjeblikkeligt tilsluttet en respirator, og læger udførte en række tests, der afslørede den skræmmende sandhed. Archie led af meningokokinfektion, en potentiel dødelig sygdom forårsaget af meningitidis-bakterien, Neisseria.

Drengens tilstand var kritisk, og han blev behandlet med antibiotika og fik en blodtransfusion. Overlevelseschancerne var usikre, og forældrenes håb blev sat på en hård prøve.

“Det er noget, man normalt kun læser om i aviserne eller ser i nyhederne. Man forventer aldrig, at det vil ramme nogen, der er så sund og glad”, skrev Archies far på Facebook og tilføjede:

“Dette er en af de mest hjerteskærende oplevelser, jeg nogensinde har stået over for. Jeg har aldrig elsket noget eller nogen så passioneret og hengivent. Uanset hvor stærk du er som person, river det dig fra hinanden at gå ind på hospitalet og se dit elskede barn i denne tilstand.”

Efter intens behandling begyndte Archies tilstand langsomt at stabilisere sig, og han kunne endelig trække vejret uden hjælp fra respiratoren. Gennem en vellykket indsamling på GoFundMe, der skulle dække omkostningerne, modtog familien over 100.000 kroner, langt mere end de havde bedt om.

Foto: Facebook