Kvinde stoppede med én dårlig vane: Har nu sparet 217.000 kroner op

11/09/2023 17:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Samtidig med at hun opnåede betydelige besparelser, forbedrede hendes tilstand sig også, da hun brød med den uheldige vane.

Mest læste i dag

På overfladen lignede 40-årige Christys liv det perfekte: Hun havde en kærlig mand, to børn, en populær blog og arbejdede endda som kongelig kommentator på Sky News, mens hun boede som amerikaner i London. Hendes sociale medier var fyldt med glamourøse billeder, hvor hun holdt et glas rosé.

Men bag denne facade skjulte sig en udmattet sjæl. Nat efter nat indtog hun vin og led af konstante tømmermænd. Denne problematik blev dokumenteret af The Mirror.

Nu skulle det være slut

En skæbnesvanger morgen i marts 2020 vågnede hun op med den værste tømmermænd nogensinde. På billederne så hun ud til at være glad, men denne glæde eksisterede kun, når hun drak.

Hendes forhold til hendes mand var blevet anstrengt, og alkohol havde prioritet over hendes børn. Hun foretrak at sidde på sofaen med et glas vin frem for at læse godnathistorier for sine børn.

Til trods for sin frygt besluttede hun sig for at tage det drastiske skridt at fjerne alkohol fra sit liv og se, hvad der ville ske. Og så ramte pandemien, og verden blev lukket ned.

Hård start

De første uger var en prøvelse. Hun oplevede stærk trang til alkohol, og hendes søvn var forfærdelig. Men allerede i den anden uge begyndte hendes søvn at blive bedre. Hun indså, at alkohol fratog hende den vigtige dybe søvn, som kroppen havde brug for, selvom det var nemmere at falde i søvn, når hun havde drukket.

Nu kunne hun sove hele natten uden at vågne op for at drikke vand eller gå på toilettet.

Bedre liv

Efter fire uger begyndte tingene at ændre sig drastisk. Hendes søvn blev bedre, og hendes hud strålede. Men det var ikke kun hendes udseende, der forbedrede sig. Hendes glæde vendte tilbage, og hun begyndte at mærke markante ændringer i sit fysiske og mentale velvære.

De første 40 dage var udfordrende, men hun ville ikke have det anderledes. På nuværende tidspunkt har hun ikke rørt alkohol i 1.242 dage og har sparet 217.000 kroner. Hun har et vellykket livscoaching-forretning, hvor hun hjælper kvinder med at tage en pause fra alkohol.