Kvinde nægtede at flytte sin taske fra sædet i toget: Pludselig tager situationen en uventet vending

23/09/2023 07:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Det var alt andet end heldigt for kvinden.

Mest læste i dag

Når du rejser med tog, er det altid bedst at sikre dig en behagelig plads under din tur. Desværre er der en tendens til, at mange passagerer optager sæder med deres tasker eller jakker. Dette problem blev for nylig fanget på video og er blevet set af mennesker over hele verden.

En kvinde nægtede at flytte sin taske fra det ledige sæde ved siden af hende, selvom der var andre passagerer, der ikke havde plads. På trods af en anmodning fra en fremmed mand insisterede hun på at beholde sit taske-sæde. Situationen tog dog en uventet drejning kort efter.

Selvom flere medpassagerer udtrykte deres frustration over kvindens selvcentrerede adfærd, insisterede hun stadig på at besætte taskens plads. Hun havde høretelefoner i ørerne og opførte sig, som om hun var hævet over de andre passagerer.

Efter en tid besluttede en mand imidlertid at træde i karakter. Han satte sig simpelthen ned ved siden af kvinden, hvilket tydeligvis irriterede hende, da hun nu havde en sidemakker.

Historien fik dog ikke sin afslutning der. Tilfældigvis var der en betjent til stede i toget, og han trådte ind i den usædvanlige situation.

Videoen har fået folk over hele verden til at reagere voldsomt:

"Hun opfører sig som om, hun er for fin til at bruge offentlig transport, mens hun er i offentlig transport," lyder en kommentar.

Episoden fandt sted på et tog på NJT Transit North East Corridor. Du kan se hele begivenheden i videoen nedenfor: