Kvinde kiggede på billeder på Facebook: Da hun så sin mand på et billede, fik hun et kæmpe chok

02/04/2024 11:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En kvinde kiggede nysgerrigt på bryllupsbilleder, indtil hun indså, at hun kendte brudgommen.

Mest læste i dag

I de sene 90'ere krydsede Yve og Maurices veje første gang i en natklub i Nigeria - et møde under stjernerne, hvor hun var sygeplejerske, og han, en ferierende tilfældighed. Deres forbindelse blomstrede, på trods af Maurices ofte rejsekrævende job, hvilket tvang dem til at navigere i et langdistanceforhold - eller således troede Yve. Ugifte ved deres møde, men begge forældre, fandt de sammen i at skabe en familie ved at byde en søn velkommen.

I 2013 vendte Yves verden på hovedet, da en gennemgang af Facebook afslørede billeder, der antydede, at Maurice måske havde taget skridtet med en anden.

Trods venindens afvisning af hendes bekymringer, gravede Yve dybere indtil den chokerende opdagelse af et bryllupsfoto med Maurice og en anden kvinde i bryllupsglæde.

Kvinden, Suzanne Prudhoe fra Worcestershire, befandt sig kun 160 km fra Yves hjem i Wirral, hvilket bringer bedraget tættere på hjemmet end nogensinde.

"Ikke i mine vildeste drømme," udbrød Yve til sin veninde, chokeret over sin opdagelse. Suzanne var lige så uvidende, troede Maurice var skilt, og havde levet i uvidenhed i deres 11 måneders ægteskab.

Dette dobbeltliv kom som et chok for Yve, der aldrig havde mistænkt Maurice for bigami. I 2014 tog hun retslige skridt, hvilket resulterede i en seks måneders fængselsstraf for Maurice. Trods det dybe sår vælger Yve at ikke lade denne oplevelse definere hende, men i stedet se fremad.

Yve, nu frigjort fra Maurice, har vendt bladet og er begyndt på et nyt kapitel med en ny partner, samtidig med at hun har delt sin historie i bogen "Face Of A Bigamist".

Suzanne, på sin side, valgte at forblive med Maurice, der fortsætter sit arbejdsliv i Mellemøsten og opretholder besøg hos sin anden familie.

Nedenfor finder du en trailer til en dokumentar, der dykker ned i denne komplekse sag.