Kvinde deler simpel utroskabstest: Svarer han med disse 7 ord, er der noget galt

19/10/2023 18:39

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En ung kvinde har delt en simpel test, der kan afgøre om din partner er utro. Men ikke alle mener, at hun har ret.

Mest læste i dag

Selvfølgelig er der ingen, der ønsker, at deres partner er utro. Det kan dog være lige så udmattende ikke at have vished om ens mistanke. En ung kvinde hævder nu at have fundet en simpel måde at afdække dette på.

Ifølge denne kvinde kan svaret på blot syv ord afsløre din partners utroskab. I en video på Instagram påpeger hun dog, at denne test primært henvender sig til kvinder, der allerede har en formodning om, at deres partner er utro.

Dette er rapporteret af Daily Star.

I videoen hævder den unge kvinde, at hvis svaret på spørgsmålet om utroskab er: "Go ahead and believe what you want" (Fortsæt bare og tro, hvad du vil), så er han utro. Dette udlægges som en indirekte bekræftelse af utroskab.

Reaktionerne i kommentarsporet under videoen var delte. Nogle kritiserede metoden som manipulerende og som et tegn på skyld. Andre argumenterede, at nogle mænd måske blot er trætte af at blive beskyldt for utroskab.

Den 23-årige kvinde fastholder sin påstand: "Hvis du konfronterer din mand med utroskab, og han siger: 'Go ahead and believe what you want', så er jeg ked af det, mine damer, men den mand er skyldig."

Videoen er blevet set mere end to millioner gange, og både mænd og kvinder har givet deres støtte til teorien. Nogle har endda delt personlige erfaringer, der synes at støtte denne påstand.

En række kommentatorer støttede påstanden og bekræftede, at de havde lignende erfaringer. Andre udtrykte tvivl og mente, at der kunne være andre årsager til sådan et svar.

"Det er sandt. Jeg har hørt dette før. Lad ikke en mand få dig til at blive som Sherlock Holmes; det er ikke det værd," skrev en person.

"Dette er 100% sandt," bemærkede en anden, mens en tredje kommenterede: "Sant. De ved ikke, hvad de skal sige, fordi de er blevet fanget."

Nogle frustrerede mænd har dog også kommenteret videoen og fastslået, at dette ikke udgør nogen form for bevis.

"Det betyder ikke, at han er utro. Det kan betyde, at han ikke gider at skændes meningsløst med en usikker, barnlig person," lød det fra en person.

"Få beviser, før du nogensinde beskylder nogen for utroskab! En bemærkning er den mest idiotiske form for bevis," skrev en anden.

Andre påpegede, at det ikke nødvendigvis er et bevis på utroskab, men snarere et tegn på manglende tillid i forholdet. Derfor blev det foreslået, at det bedste skridt måske ville være at afslutte forholdet, hvis tilliden er så brudt.

"Er I usikre og mangler tillid til ham, så bør I måske ikke være sammen," lød det fra en kvindelig kommentator.