Kvinde bestilte en kop kaffe ved McDonalds - men hvad der så skete får det til at løbe koldt ned ad ryggen

13/10/2023 16:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er ikke første gang det finder sted.

Mest læste i dag

Af og til er det små ting, der kan tilføre ekstra glæde til tilværelsen. For mange danskere er en tur forbi McDonald's noget, der kan bringe smil frem.

Dog, når sulten melder sig, og man beslutter sig for den hurtige løsning ved McDonald's Drive Thru, er det sjældent, at man ender i en situation som den følgende.

En 85-årig kvinde ved navn Mable Childress har indledt retssag mod McDonald's efter at have fået spildt meget varm kaffe over sig selv under en tur gennem drive-through i San Francisco.

Denne hændelse rapporteres af The Mirror.

Ifølge hendes advokat, Dylan Hackett, blev hun totalt ignoreret af personalet, da hun vendte tilbage for at rapportere hændelsen:

"Hun er en ældre dame, og hun ventede i over en time på at tale med en leder, men ingen leder kom nogensinde og talte med hende," udtaler Dylan Hackett.

Dette er ikke første gang, at McDonald's har været genstand for retssager i forbindelse med lignende episoder. Tilbage i 1992 blev Stella Liebeck tildelt 200.000 dollars i erstatning, efter at hun pådrog sig tredjegradsforbrændinger fra en kop McDonald's kaffe.

Stella Liebeck havde oprindeligt anmodet om 20.000 dollars til dækning af hendes medicinske omkostninger, men McDonald's tilbød kun 800 dollars.

Men hvad gør McDonald's kaffe så farlig? Det kom frem under Stella Liebecks retssag, at McDonald's kaffe er 30 til 40 grader varmere end kaffe serveret af andre virksomheder.

Selvom en skade er en skade, og Mable Childress har ikke lagt skjul på, at hendes var slemt nok til at søge lægehjælp.

Mable Childress har endnu ikke anmodet om et specifikt erstatningsbeløb i kølvandet på episoden, der udspillede sig ved en McDonald's i San Francisco.