Kvinde afleverede sin bil i lufthavnen da hun skulle rejse: Du vil aldrig gætte hvad medarbejderen gør med bilen

04/12/2023 11:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En kvinde fra Storbritannien ville flyve på ferie og afleverede sin Tesla til en medarbejder i lufthavnen.

Mest læste i dag

Tidligere havde hun uden problemer afleveret sin bil og nøgler til en medarbejder i Bristol Lufthavn. Oprindeligt skulle Teslaen have stået på lufthavnens parkeringsplads under hele ferien, men det udviklede sig anderledes. Den medarbejder, hun overlod bilen til, havde åbenbart andre planer.

Det viste sig, at medarbejderen havde en vis forkærlighed for motorsport, idet han "lånte" bilen og kørte ned ad smalle landeveje med en hastighed på 160 km/t – alt imens han lyttede til Beyoncé.

Dette var en situation, som Jemma Waterfield ikke havde kunnet forestille sig i sin vildeste fantasi. Ifølge avisen "The Sun" var den 39-årige kvinde og hendes mand, Scott, netop landet i Rom, da hun opdagede på sin mobiltelefon, at nogen var i færd med at håndtere hendes Tesla Model Y.

"Vi overvågede denne tåbe via Tesla-appen, der følger bilen," forklarer Jemma. "Han toppede endda med 175 km/t på speedometeret i sit bedste Formel 1-øjeblik," klager hun.

Virksomheden, der er kendt for at levere parkeringstjenester i flere lufthavne, beklager hændelsen. "Meet & Greet"-tjenesten i Bristol Lufthavn blev midlertidigt suspenderet, og der blev lovet en grundig afklaring. Derudover ønsker virksomheden at kompensere kunden, ifølge en talsmand citeret af The Sun.