Kommende mor afslørede babys køn til fest: Hvad der gemte sig i ballonen skabte totalt kaos

21/02/2024 16:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det var den gravides mor der stod bag den onde spøg

Mest læste i dag

En kommende mor blev meget vred, da hendes fest for at afsløre sit kommende barns køn blev ødelagt af et ondt trick fra hendes egen mor. Ashlee fra USA, som allerede havde en søn, håbede på at få en datter denne gang.

Hun havde planlagt en stor fest for at fejre sin graviditet og afsløre kønnet på sit næste barn. Venner og familie var samlet for at se hende sprænge en ballon, der ville vise enten lyserødt eller blåt konfetti, som kulminationen på festen.

Det skulle have været et lykkeligt øjeblik, men det endte med at være skuffende, efter Ashlees mor lavede et narrestreg, ifølge Daily Records.

Da Ashlee sprængte ballonen, var hun fyldt med glæde ved synet af lyserødt konfetti, hvilket hun delte i en video på TikTok, hvor hun hopper af glæde. Men hendes glæde blev kort, da hun opdagede blåt konfetti blandet ind, hvilket indikerede, at hun faktisk ventede endnu en dreng, ikke den pige hun havde håbet på.

Selvom det vigtigste for hende var et sundt barn, kunne hun ikke skjule sin skuffelse over at have fået sit håb om en datter knust på så hård en måde.

Det hele skete, da Ashlees mor pludselig trådte til og affyrede en kanon med lyserødt konfetti i datterens ansigt, hvilket skjulte det faktum, at ballonen egentlig havde blåt papir.