Jomfrufødsel: Kvinde bliver gravid og føder uden at have haft sex

08/03/2021 13:48

|

Redaktionen

Foto: Caters News Agency

Mest læste i dag

Et mindre mirakel har udspillet sig i Portsmouth, England, hvor en 28-årig kvinde, der aldrig har haft sex, først blev gravid og senere fødte en lille pige.

Kvinden hedder Nicole Moore, og hun har delt sin utrolige historie med The Sun.

Nicole fortæller hvordan hun blandt vender har fået kælenavnet ’Jomfru Maria’, og det kan man egentlig godt forstå – Nicoles historie er nemlig en sjælden en af slagsen.

Det hele startede da den nu 28-årige Nicole var 18 år.

Her fik hun sig en kæreste, og parret nåede på et tidspunkt dertil i forholdet, hvor de ville have sex. Problemet var bare, at Nicole gennem hele sit liv har lidt af en potentielt meget smertefuld lidelse kaldet ’vaginisme’.

En lidelse der får kvindens skede til at trække sig helt sammen, og gør enhver form for penetration utrolig smertefuld, hvis ikke helt umulig.

”I gennem hele mit teenage-liv, var jeg ikke i stand til at indsætte en tampon, så jeg vidste at noget ikke var helt rigtigt, men lægerne sagde at alt var i orden,” – fortæller Nicole og fortsætter:

”Den eneste måde jeg kan beskrive det på er, at det var som at ramme en murstensvæg. Jeg gik tilbage til lægerne, der undersøgte mig, men igen fortalte de mig at alt var fint, og at jeg bare var meget stram,”

Derfor blev det ikke til sex mellem Nicole og kæresten – Hvert fald ikke penetrationssex.

Uden at komme for langt ned i detaljerne, fortæller Nicole at parret fandt andre måder at være intime på.

Og det var på den måde at kropsvæske angiveligt blev byttet i tilstrækkelig grad, til at Nicole, mod al forventning og logik, pludselig var gravid.

”Jeg kunne ikke tro det. Jeg var chokeret og forvirret. Alt jeg kunne tænke på var, hvordan i alverden skal jeg kunne føde et barn, når jeg ikke kan have samleje,”

Heldigvis for Nicole betød den uventede graviditet, at hun nu oftere befandt sig på sygehuset, og at lægerne havde mere fokus på hendes underliv.

Derfor blev hun efter godt fire måneder, endelig, diagnosticeret med lidelsen vaginisme, og kunne derved komme i behandling.

Så fem måneder efter hun blev gravid, havde Nicole penetrationssex for første gang, og på trods af Nicoles, ganske forståelige, store frygt for selve fødslen, foregik denne uden problemer, og datteren, Tilly, blev født.

Forældreparret er ikke sammen længere, men Nicole fortæller at de stadig har et fint forhold til hinanden, og at den nu 8-årige datter er sund, rask og glad.