Internettet i chok over hovedløs kat

10/03/2021 12:38

|

Redaktionen

Foto: i_spin_bubbles/Reddit

Mest læste i dag

En skræmmende optisk illusion af en hovedløs kat har i den grad forvirret internettet, hvor folk på sociale medier kæmper for at finde ud af fotografiet hvad der er op og ned, på det bizarre billede.

Tidligere på måneden delte bruger i_spin_bubbles et fotografi af sin kat på Reddit, hvor hovedet ses kigge ud af en kurv, mens kroppen står ved siden af ​​den.

’Et hoved ind et hoved ud. Kat fuldendt, ” - skrev brugeren og udfordrede brugerne til at finde ud af, hvad der præcist foregår på det spøjse billede.

Brugere på det sociale medie Reddit var hurtige til at give deres teorier.

En person foreslog, at ejeren havde brugt smart belysning: ”De gør det med spejle, ikke? Katten er ikke rigtigt savet over”

Andre spøgte med, at katten tilhørte Louis XVI, den sidste konge af Frankrig, som menes at have hadet katte. ”Billede af kong Louis XVIs kat efter guillotinen omkring 1793,” - skrev en bruger.

Nogle foreslog mere foruroligende teorier, hvor en person skrev: 'Den mørke hemmelighed bag dette foto er det faktum, at de amputerede kattehovedet og nu bruger det til internetpoint.'

Spekulationerne varede dog ikke ved, og måske var det meget godt, da flere og flere rent faktisk troede at ejeren havde savet en kat midt over.

Efter at have ladet internettet gætte i vilde, delte brugeren endnu et opslag, for at rydde op i forvirringen. Som det viser sig, ejer de faktisk to katte.

”Dette billede ser ud til, at en af ​​mine kattes hoved mangler, og ligesom den andens krop mangler,” - sagde ejeren.

Mens katten i kurvens pels faktisk er meget mørkere, kunne den passere som katten, hvis krop ses stående på grund af hvide markeringer omkring munden.

Foto: i_spin_bubbles/Reddit

Ejeren har sidenhen fortalt mediet The Dodo, at katteparret kaldet Koda og Lily er uadskillelige, og nærmest altid er sammen, om de så leger eller putter sig op af hindanen.