Hundeejer tager på ferie: Chokerende besked fra hundepasseren ankommer efter nogle dage.

14/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hundeejeren er mistænkelig efter hundepasseren fik hunden aflivet.

Mest læste i dag

En bekymret hundeejer beskylder nu sin hundepasser for at have ladet hans hund blive aflivet uden at rådføre sig med ham først. Han påstår også, at hundepasseren forsømte at informere ham om hundens sygdom indtil 12 timer efter, at hunden var blevet aflivet.

Historien, der er offentliggjort af Mirror, omhandler en mand fra Vancouver, Canada. Han havde hyret en hundepasser til at tage sig af sin ni år gamle hund, mens han var på ferie. Manden beskrev hunden som rask på det tidspunkt.

Imidlertid modtog han en meddelelse fra hundepasseren et par dage ind i sin ferie. Meddelelsen hævdede, at hunden ikke havde det godt, og der fulgte en video af hunden, der tilsyneladende var i meget dårlig tilstand.

Efterfølgende sendte hundepasseren regninger fra dyrlægen og dødsattesten til ejeren. Dette fik ejeren til at reagere stærkt, da det syntes at bekræfte, at hunden faktisk var blevet aflivet omkring 12 timer, før hundepasseren overhovedet fortalte ham om hundens dårlige tilstand.

Tager på ferie og så bliver hunden aflivet

Manden udtrykte sin frustration på Reddit's "Legal Advice"-forum og spurgte, om hundepasseren kunne have lovligt aflivet hunden ved at bruge forkerte oplysninger og om han kunne sagsøge dem for fejlagtig information.

Senere opdaterede manden sit opslag og delte, at han havde talt med dyrlægen, som bekræftede, at de ikke ville kremere hundens krop, indtil ejeren vendte tilbage. Han afslørede også, at hundepasseren ikke havde kontaktet dyrlægen i tide, selvom de var opmærksomme på, at hunden havde blødt.

Rod i forklaringerne

Ejeren afslørede også, at hundepasseren havde ændret sin forklaring og tilstod at have løjet om tidspunktet for hundens død. Den nye forklaring antydede, at hunden var blevet bemærket i dårlig tilstand tidligere, men at hundepasseren først havde truffet handling efter at have været væk i en periode.

Mange kommentatorer udtrykte medfølelse med ejeren og opfordrede ham til at kontakte politiet for at få klarhed over situationen. Nogle foreslog også en obduktion af hundens krop for at få mere information om årsagen til dens død.

En kommentator gjorde opmærksom på, at der er medicinske tilstande, der kan føre til hurtig død hos sunde hunde, som ejeren bør være opmærksom på.