Hovedtelefoner går viralt: Du gætter aldrig, hvad de kan gøre

24/03/2023 11:56

|

Thea Andersen

Foto: Twitter

Mest læste i dag

Ørerensende hovedtelefoner går viralt på nettet.

Mange mennesker tyr til vatpinde for at fjerne deres ørevoks, selvom dette ikke er anbefales. De kan nemlig let gøre problemet værre ved skubbe ørevoksen længere ind i øret.

Men tænk nu, hvis der var en enklere måde at gøre det på? Det var sandsynligvis tanken bag SafKan Health, et startup-firma fra Seattle, som nu er gået viralt med deres nye produkt, der måske har verdens mest afskyelige hovedtelefoner.

Disse hovedtelefoner er ikke beregnet til at lytte til musik, som du normalt ville bruge hovedtelefoner til. I stedet er de designet til at skylle dine ører, skriver The Sun ifølge norske DinSide.

Sådan virker de

Brugere skal blot trykke på en knap, og vand vil automatisk sprøjtes ind i øret.

Inden for 35 sekunder vil ørevoksen blive skyllet væk.

Producenten hævder, at dette sker på en hurtig og sikker måde, da vand kombineret med sugning effektivt nedbryder og fjerner ørevoksen.

En Twitter-bruger har delt en video af hovedtelefonerne, som nu har næsten ti millioner visninger.

Kommentarfeltet indeholder både imponerede brugere, der gerne vil købe høretelefonerne, og andre, der synes, at det er ulækkert.

- Jeg ville ønske, jeg aldrig havde set det her, skriver en bruger ifølge The Sun.

Nogle kommentarer er også humoristiske, og en person troede endda, at høretelefonerne kunne lave te.

Prisen på høretelefonerne, OtoSet Ear Cleaning System, er også et diskussionspunkt, da de koster $2,753, svarende til omkring 19.000 danske kroner. Produktet er dog beregnet til sundhedspersonale og er godkendt af USA's føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed (FDA).

Måske vil denne innovative teknologi blive anvendt på øreklinikker i fremtiden.