Højdeforskellen er på 49 cm: De forklarer nu, hvordan de gør ‘det’

08/04/2024 16:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Fans har været meget nysgerrige på, hvordan parret løste situationen.

Mest læste i dag

De udgør et par, der er vant til at tiltrække sig opmærksomhed, når de spadserer ned ad gaden. Dette skyldes ikke kun deres status som berømtheder, men også den bemærkelsesværdige højdeforskel mellem dem.

Kelsey Henson, gift med den islandske kolos Hafþór Júlíus Björnsson, har nu åbnet op for, hvordan de tilpasser sig deres størrelsesforskelle i det daglige, særligt i forbindelse med at udveksle kærtegn. Med Kelsey Henson på 1,57 meter og Hafþór Júlíus Björnsson på 2,06 meter, har deres måde at vise kærlighed på altid været et emne, som har vakt offentlighedens interesse.

Dette blev rapporteret af UNILAD.

Under en Instagram Q&A session, hvor Kelsey Henson, som kan prale af næsten en halv million følgere, besvarede spørgsmål, blev spørgsmålet om deres kysseteknik bragt op. Med humor beskrev Kelsey, hvordan hendes ægtefælle normalt må bøje sig, mens hun strækker sig på tæerne. "Nogle gange opgiver jeg bare og siger 'ahh, lad være', og så løfter han mig op i stedet," delte hun med et grin.

Siden deres bryllup i 2018 har parret, som nu har sønnen Stormur, også åbent delt deres hjertesorg over at have mistet en datter, der blev født for tidligt i november året før.

I en video delt på Kelseys fødselsdag, kunne man se Hafþór Júlíus Björnsson give udtryk for sin kærlighed i en bevægende hyldest.