Har tatoveringer i øjenæblerne, horn i panden og huller i næsen, men hun beklager sig: "Folk flygter, når de ser mig"

29/03/2024 12:05

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Hun har gjort sig bemærket med et meget opsigtsvækkende udseende, hvilket har fået store konsekvenser for hende.

Mest læste i dag

Jessy Kirkpatrick fra Kansas City i USA er 26 år og den ubestridte dronning af kropsmodifikationer. Med 16 piercinger, dusinvis af tatoveringer (også i øjenæblerne), to horn i panden, to huller i siden af næsen og en krop, der er ændret med vilje, skiller hun sig ud fra mængden.

Jessy, der identificerer sig som ikke-binær, føler, at hendes transformation er drevet af en skjult utilfredshed med sin naturlige krop, som nu er visuelt forsvundet.

"Jeg ved, hvad jeg har startet, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe," har hun forklaret på Instagram ifølge il Fatto Quotidiano.

"Selvom jeg er anderledes og bliver nedgjort for mit udseende, foretrækker jeg at føle mig godt tilpas med mig selv frem for at forsøge at se normal ud og fortsætte med at være ulykkelig."

Børn reagerer forskelligt, når de møder hende på gaden. De fleste løber væk, nogle kalder hende et monster, men nogle er nysgerrige.

"Jeg bor i en meget konservativ stat, Kansas. Her er der kvinder, der løber væk med deres børn i armene. Der er folk, der taler bag min ryg. Mænd, der stiller mig upassende spørgsmål, og folk, der griner af mig, når jeg går ind i butikker," lød det fra hende.

Men der er også en positiv side. Jessy har et stort og oprigtigt følge på TikTok, hvor hun viser hver eneste detalje af sin transformation til hundredvis af engagerede følgere.

I denne forbindelse har hun også afsløret, at hun normalt modtager mange e-mails med anmodninger og meget eksplicitte, ofte fetichistiske kommentarer. Om det er positivt, er naturligvis noget, man skal gøre op med sig selv.