Forfærdelig ulykke: Spædbarn kvalt af familiens hund

04/01/2021 09:02

|

Lukas Jepsen

Foto: GoFundMe

Mest læste i dag

En amerikansk familie fik den værst tænkelige afslutning på året 2020, da deres blot fire måneder gamle datter blev kvalt af familiens hund på tragisk vis.

For mange handler nytårsaften om at komme godt ind i det nye år, få en god start, og efterlade det gamle i fortiden.

Desværre oplevede en amerikansk familie, hvad der uden tvivl må være en af de værst måder overhovedet at slutte året og starte det nye.

En mand fra Ohio, USA, ringede nytårsaften 911, det amerikanske svar på 112, fordi hans datter ikke længere trak vejret – Skriver amerikanske People.

Han kunne i telefonen fortælle at den bare fire måneder gamle Raelynn var bevidstløs og tilsyneladende ikke fik luft. Redningsfolk blev derfor hurtigt tilkaldt og var på stedet omkring kl. 19 lokal tid.

Vågnede til tragisk opdagelse

Den lille pige blev hastet til nærmeste sygehus, men hendes alt for korte liv, stod på tragisk vis ikke til at redde.

Det lokale politi er nu i færd med at undersøge sagen, og har ifølge People ikke umiddelbart ønsket at kommentere sagen.

Ifølge manden der ringede til 911, var han selv faldet i søvn, og da han vågnede, lå familiens hund oven på den lille pige, og det har den altså angiveligt gjort i så lang tid, at pigens lunger til sidst måtte give op.

37.000 kroner på GoFundMe

Naboen til familien, Lonnie Dapier der selvfølgelig har oplevet tragedien meget tæt på, er efterfølgende blevet spurgt ind til situationen af lokalmediet WRGT.

” God velsigne det barn, og jeg håber bare de har fået taget hånd om den hund på den ene eller anden måde, så den ikke kommer til at skade andre,”

Familien har nu startet en såkaldt GoFundMe. En hjemmeside hvor alle og enhver kan starte en indsamling til hvilket som helst projekt man skulle ønske. Indsamlingen for 4 måneder gamle Raelynn er dog en tragisk en af slagsen, da pengene skal gå til begravelsen.

Og en begravelse skal det nok blive til. Familien har i skrivende stund allerede modtaget over 37.000 kroner fra berørte amerikanere.