Forbløffede campister: Den skjulte betydning af de lyserøde flamingoer på campingpladser

22/08/2023 21:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den lyserøde tropiske fugl i plastic har måske have en skjult erotisk betydning inden for et bestemt fællesskab, siger rygterne.

Mest læste i dag

Lyserøde flamingoer bærer dyb symbolik, men indenfor amerikanske autocamperparker kan dette ornament hemmeligt indikere en interesse for seksuelle forhold, ifølge Express.co.uk.

En ny rapport fra RV Travel, skrevet af rejsende Nanci Dixon, afslører, hvordan hun blev overrasket over den skjulte betydning af de lyserøde fugle. Figurer af disse vandfugle bruges hyppigt som dekoration i campingområder for at signalere til medcampisterne, at man er en swinger.

Ifølge Dixon er den kryptiske besked, disse figurer indeholder, "Swingercamper", og de bruges til at invitere andre par til at deltage i partnerbytte eller uforpligtende forhold under opholdet.

Forbløffede gæster på campingplads

Besøgende på campingpladser har opdaget denne hemmelige betydning. Under et besøg på en autocamperpark hørte rejsende for nylig en samtale mellem andre campister og en medarbejder på stedet. Den uvidende medarbejder jokede med besøgende om, at alt hvad de behøvede for at opfriske deres område var en gruppe flamingoer.

Parret svarede forvirret, at de "ikke er med på den", men medarbejderen opdagede til sidst den sande betydning af fuglens symbolik. Dixon rapporterer: "Vores nabo nævnte derefter et livligt par i autocamperparken, der havde et billede af hans kone sammen med en topløs havfrue på forsiden af deres autocamper. Sandheden gik op for naboen, da han så de lyserøde flamingoer blafre i vinden på mandens golfvogn."

Dette er ikke det eneste symbol.

I juni bekræftede Miami Herald fænomenet og forklarede, at lyserøde fugle på ens græsplæne "indikerer, at husets beboere identificerer sig som swingere og praktiserer dette".

Dog er flamingoer ikke det eneste signal inden for autocamping-fællesskabet. Ananas er også blevet mere udbredt som et symbol. TikTok-brugere har tidligere diskuteret dette, hvor de har forklaret, at denne frugt ofte ses på hoteller og krydstogtskibe.

Nogle gange placerer besøgende klistermærker uden for deres dør som en indikation til forbipasserende om, at de er åbne for at "modtage gæster".