Fly på vej til Island - Så kom der opsigtsvækkende melding fra personalet

10/10/2023 19:18

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvad der skulle have været en simpel flyvetur, tog en hurtig drejning

Mest læste i dag

Mange mennesker undgår at tage flytransport på grund af frygt for flyskræk. Men måske skulle man tage chancen, da man potentielt kunne være den ene ud af en million.

På den 17. februar landede en passager i Island efter en rejse med det lavprisflyselskab PLAY. Da passageren trådte ud af flyet, blev han straks midtpunktet for en folkemængde, ifølge Ritzau.

Mens flyet fløj fra Liverpool John Lennon Lufthavn i England til Keflavik International Lufthavn på Island, blev passagerne glædeligt overrasket. Via højtaleranlægget informerede en stewardesse om, at den en millionte passager befandt sig ombord, og der ventede vedkommende en særlig overraskelse ved ankomsten.

Den heldige passager viste sig at være Ikechi Chima Apakama, der blev fejret med en overraskelsesfest ved ankomsten til lufthavnen. Han blev også tildelt en helt speciel gave af flyselskabets administrerende direktør.

Apakama modtog en "gylden billet," hvilket betyder, at han nu kan flyve gratis med flyselskabet resten af sit liv.

Alle ombordværende passagerer fik gaveposer, prosecco og kage som en fejring af denne milepæl. Ud over livtidsbilletten modtog Apakama også en frakke og hat fra det islandske mærke, Cintamani.

PLAY's administrerende direktør, Birgir Jóhnsson, udtalte: "Jeg vil gerne takke hver enkelt af de en million gæster, der har fløjet med PLAY, samt PLAY-teamet, der har leveret vores prisvindende service. At nå en million passagerer er en enorm milepæl for et nyt flyselskab, der for kun 18 måneder siden stod over for en global pandemi og hidtil usete rejserestriktioner. Selvom jeg er sikker på, at dette er en stor begivenhed for hr. Apakama, er det også et fantastisk øjeblik for PLAY."

Du kan se videoen af den overraskede flypassager her: