Ferie for 26.000 kroner blev afbrudt: Oliver og kæresten sendt hjem efter kort tid

22/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Parret håber at kunne få refunderet pengene.

Mest læste i dag

Oliver og hans kæreste, begge på 22 år, oplevede en brat afbrydelse af deres drømmeferie, da de blev nægtet adgang til Den Dominikanske Republik, hvor de havde bestilt en luksusferie.

Parret tilbragte blot fire timer i dette caribiske land, før de blev tvunget til at vende hjem med hængende hoveder.

Selvom Oliver uden problemer gik gennem tolden, blev Molly, hans kæreste, udvalgt til yderligere afhøring og undersøgelse. Senere blev hendes pas stemplet som 'ugyldigt'.

Disse oplysninger blev rapporteret af The Mirror.

Det forpinte par følte sig forvirrede over, hvad der præcist havde forhindret dem i at nyde deres 10-dages luksusferie, som de havde investeret 26.000 kroner i.

Efter Molly's oplevelse udtalte hun senere: "En mand tog mit pas og forlod rummet i cirka 10 minutter." På dette tidspunkt følte både hun og Oliver sig "meget forvirrede og skræmte".

Kort efter blev Molly bedt om at besøge en ambassade, men ikke i Den Dominikanske Republik, som hun oprindeligt troede, men i London.

Parret har været i kontakt med Den Dominikanske Republiks ambassade og Udenrigsministeriet i deres bestræbelser på at finde ud af, om der var noget i Mollys baggrund, der ville forhindre hende i at komme ind i landet.

Indtil videre har de ikke fundet ud af, hvad der var galt med Mollys pas, men de arbejder ihærdigt på at løse problemet og finde en forklaring.