Få dage efter brylluppet, forvandler eventyret sig til et mareridt for 31-årige Isabelle: "Man ved aldrig, hvem man sover ved siden af"

02/04/2024 15:09

|

Nicolai Busekist

Isabelle troede ikke sine egne øjne, da hun kom hjem, kun få dage efter sit bryllup. Hendes mand var forsvundet.

Mest læste i dag

Isabelle Glastonbury, en 31-årig kvinde, havde bestemt ikke forventet en så grusom skæbne lige efter sit bryllup, der endte med at koste 26.000 pund (næsten 230.000 kroner).

Eventyret forvandlede sig hurtigt til et mareridt for Isabelle. Da hun kom hjem en dag, kun få dage efter sit bryllup, var hendes mand forsvundet med alle sine ting.

Den unge kvinde delte sin triste historie med Daily Mail Australia.

"Jeg kom hjem, og bogstaveligt talt 90% af hans ting var væk," fortæller Isabelle.

"Jeg prøvede at logge ind på vores konti, men jeg var blevet blokeret fra alt og mine kreditkort var maxet ud. Jeg var også blokeret på telefonen, så ingen af mine opkald gik igennem."

Isabelles mand havde altså forladt hende lige efter brylluppet. Han har ikke givet livstegn fra sig til nogen, selvom det var Isabelles familie, der havde finansieret brylluppet og endda betalt for mandens visum.

Efter at have tænkt over det, indså Isabelle med tiden, at der havde været bekymrende tegn. Den unge kvinde forklarer, at efter brylluppet begyndte hendes mand at "forsvinde om natten" og at hun følte, hun var gift med en "totalt fremmed".

I dag er det et par år siden, Isabelle officielt blev skilt. Hun har for nyligt fundet ud af, at hendes eksmand er blevet gift igen.

"Han var min bedste ven. Han narrede alle, inklusive mig," lød det fra Isabelle.

Hendes meget triste historie har fået hende til at advare andre mod, at det også kan ske for dem. Hun har derfor bedt folk om "ikke at være blinde."

"Vær ikke blind, for jeg er sikker på, at jeg kunne have set tegnene, før det skete. Men jeg ignorerede dem bare. Man ved virkelig aldrig, hvem man sover ved siden af," sluttede Isabelle.