Esther vil ikke lade sin 15-årige søn få et arbejde: Årsagen vil overraske dig

14/09/2023 11:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Esther har startet en større debat.

Mest læste i dag

En mor ved navn Esther har skabt diskussion på de sociale medier ved at forklare, hvorfor hun ikke ønsker, at hendes 15-årige søn skal arbejde.

Alle forældre deler ønsket om det bedste for deres børn, og de ønsker også at forberede dem til fremtiden. Der er dog forskellige synspunkter om, hvordan man opnår dette mål.

Mange mener, at et fritidsjob efter skole er en god måde for teenagere at lære om arbejdsmarkedet og modenhed, men det er ikke noget, Esther er enig i.

"Min 15-årige søn er på den alder, hvor de fleste begynder at arbejde," siger hun i en TikTok-video.

I videoen forklarer hun, at hendes søn gerne vil have et job, men hun tillader det ikke.

"Istedet sagde jeg til ham, at han skulle følge sine venners liv og se, hvad der sker. Han har hele livet foran sig for at arbejde, så hvorfor begynde nu?"

I stedet for at støtte sin søns ønske bad hun ham om at finde ud af, hvad han virkelig ønskede at gøre og fokusere på det, uden at tænke på betaling, rapporterer Sosialnytt.

Esther tilføjer også, at hendes familie er en almindelig middelklassefamilie, og at hendes søn ikke er blevet opvokset med en sølvske i munden.

Holdningerne er delte

Reaktionerne er blandede, og folk i kommentarfeltet har forskellige synspunkter om, hvordan Esther håndterer situationen.

"Når man har et job, opbygger man selvtillid, ansvar, kommunikationsevner og solidaritet med jævnaldrende. Det lærer dig at møde op og stå op for dig selv," lyder en kommentar.

En anden skriver, at de havde svært ved at finde arbejde som 19-årig, fordi de ikke havde nogen arbejdserfaring på cv'et.

"Det er en upopulær holdning, men mine forældre gjorde det samme. Jeg er taknemmelig for, at de lod mig være barn, og jeg har aldrig haft problemer med at finde arbejde som voksen," skriver en tredje person.