En kvinde tjener kassen på at udleje sin seng ud til sin eks: Men det er ikke som du tror

06/09/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Monique er lidt mere åben end de fleste.

Mest læste i dag

Monique Jeremiah har indrømmet, at hun har fundet en måde at tjene ekstra penge ved at dele den ubenyttede side af sin seng med en fremmed. Dette arrangement er rent forretningsmæssigt og indebærer ikke nogen form for romantik.

Hvis du er single, kender du måske det scenarie, hvor der er en ledig plads ved siden af din seng.

Men dette behøver ikke nødvendigvis være en dårlig ting. Som Monique Jeremiah viser, kan det faktisk være ganske gavnligt.

For hende er det en kilde til ekstra indkomst, da hun lejer denne plads ud med et klart forretningsmæssigt perspektiv. Der er ingen romantiske følelser involveret mellem hende og hendes sengesamarbejdspartnere.

Denne usædvanlige indkomstkilde giver hende næsten 400 pund (svarende til 3.500 danske kroner) om måneden.

I sengen er alt mellem Monique og hendes "sengepartner" strengt platonisk.

Hun har etableret klare regler for at sikre, at det forbliver på den måde, især efter at have delt seng med sin tidligere partner, som også var hendes ekskæreste.

Monique forklarer: "Jeg er iværksætter og vant til at tænke ud af boksen. Det er vigtigt for mig, at personen har gode værdier, er åben, respektfuld og kun ønsker et platonisk forhold."

Denne forretningsaftale indbringer hende omkring 750 danske kroner om ugen, hvilket betyder, at hun tjener næsten 40.000 kroner om året ved at udleje sin plads.

Disse ekstra penge hjælper hende med at dække hendes boliglån og regninger.