En kunde afviste at betale for håndværkerens udførte arbejde: Så valgte han en drastisk hævnmetode

27/08/2023 11:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En håndværker havde ikke fået betaling for sit arbejde. Derfor valgte han en drastisk måde at hævne sig på.

Mest læste i dag

Håndværkere oplever ikke altid held med at modtage betaling for deres udførte arbejde. Desværre eksisterer der uærlige individer, som udnytter håndværkeres arbejde uden efterfølgende at opfylde deres økonomiske forpligtelser.

Dette præcise scenarie udspillede sig for nylig i Swords nær Dublin, Irland. En håndværker var blevet snydt for betalingen af sit arbejde og besluttede sig derfor for at reagere på en temmelig drastisk måde, der involverede brugen af en motorsav.

Nabofolkene til de personer, der undlod at betale håndværkerens regning, blev vidne til en usædvanlig syn, da de observerede håndværkeren udvise voldsom adfærd med en motorsav. Dette er rapporteret af Daily Star.

Efter en tidsperiode, hvor han forgæves forsøgte at opnå sin betaling, nåede han et bristepunkt. Dette fik ham til at kravle op på taget af ejendommen, hvor han aktiverede motorsaven.

Derefter gik han i gang med at skære i taget i løbet af to minutter, ledsaget af verbale udbrud og skældsord.

Foto: Twitter

"Her ser I, hvad der sker, når man undlader at opfylde sin forbandende forpligtelse," råbte han samtidig med, at motorsaven fortsatte sit arbejde.

Ejernes af boligen reaktion var naturligvis en blanding af forvirring og chok, da de blev opmærksomme på støjen. De skyndte sig derfor udenfor for at afdække situationen.

Håndværkeren opfangede deres tilstedeværelse og hævede motorsaven i luften, hvilket nærmest skabte en scene, der kunne minde om noget fra 'The Texas Chainsaw Massacre'.

Selvom ejerne ivrigt greb deres mobiltelefoner for at dokumentere begivenhederne på video, fortsatte den vrede håndværker ufortrødent med at skære i taget.

Foto: Twitter

En optagelse af episoden blev senere delt på Reddit og spredte sig hastigt, hvor flere brugere valgte at støtte håndværkerens handlinger. Dette skete på trods af, at hans metode sandsynligvis ikke var juridisk forsvarlig.

"Jeg observerede nylig denne håndværker ved siden af huset. Han opsatte flere markante skilte med teksten '(gadenavn og husnummer) undlader at betale for udført arbejde'. Desuden parkerede han sin varevogn med et tilsvarende skilt i vinduet. Advarslen blev tydeligt formidlet," kommenterede en bruger.

"Det bliver svært for dem at finde en anden håndværker til at løse problemet. Efter at have hørt om årsagen, vil ingen ønske at påtage sig opgaven," tilføjede en anden.

"Jeg ville faktisk gerne have været vidne til det. Fair spil," lød det fra en tredje person.