Ella faldt i søvn på toget og vågnede op til uventet serviet fra fremmed: Da hun kiggede under servietten, kunne hun ikke tro sine egne øjne

15/11/2023 18:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Da Ella så under sedlen, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

Mest læste i dag

I en tid præget af en følelse af mangel på menneskelig forbindelse, har en anonym velgørers gavmildhed i et engelsk tog berørt hjertet hos en ung kvinde og tusindvis af andre.

Ella Johannessen, en 23-årig studerende fra Leeds Beckett University, blev overvældet af en ukendt samaritans handling, der efterlod £100 under en serviet på hendes skød, mens hun sov i toget.

Hendes oplevelse kom efter, at hun tidligere på dagen havde delt sin økonomiske nød med sin mor over telefonen. "Jeg talte med hende om, hvor lidt penge jeg havde, hvor bekymret jeg var for min økonomi, og jeg blev ked af det," fortalte hun ifølge BBC.

Ella Johannessen delte med BBC, at hendes økonomiske situation blev anstrengt i løbet af hendes sidste studieår, efter at hun havde opgivet sit deltidsjob for at fokusere på studierne.

Efter at være vågnet fra en lur opdagede hun den uventede gave, der fik hende til at græde af taknemmelighed. "Efter forfærdelige 18 måneder, hvor jeg mistede min far og begge hans forældre, viste det mig, at der er venlighed og gode mennesker i verden," tilføjede hun.

Uden at tøve besluttede Ella Johannessen at dele sin oplevelse på Facebook i håb om at finde den anonyme giver; hendes opslag er blevet delt mere end 2.800 gange.

I opslaget udtrykker hun åbent sit ønske om at finde personen bag gaven for at kunne fortælle vedkommende, at de er et fantastisk menneske.

Ella Johannessen, nu bosat i Leeds, har også besluttet at "give venligheden videre" ved at engagere sig i frivilligt arbejde for en velgørenhedsorganisation.

Foto: Privat