Ejere smiler, da deres forsvundne hund kommer hjem - Men hvor hunden var, får dem til at bryde sammen af grin

12/09/2023 11:18

|

Nicolai Haugsted

Foto: YouTube
Hunden Storm havde sig noget af en aften, inden den blev bragt hjem.

Mest læste i dag

Må man få hunden med sig ind i himlen? Måske. Men nu ved vi om man må få den med sig til thrash-metal stadion-koncert.

I en begivenhed, der kunne have været hentet direkte fra en hundeudgave af "Mission Impossible", sneg den tyske hyrdehund, Storm, sig ind til en Metallica-koncert i Californien og endte som en uventet gæst i den ultimative headbang-oplevelse.

Som et ægte metalhoved fik Storm et smugkig på verdensberømte rockstjerner, inden hun blev genforenet med sin overraskede familie.

Storms usædvanlige eskapade begyndte, da hun formåede at bryde fri fra sit hjem og infiltrere en Metallica-koncert på SoFi Stadium i Inglewood. Dette var ikke blot en spontan beslutning fra Storms side, da hun virkelig ønskede at nyde en aften fyldt med skrigende guitarer og buldrende trommer.

Og nyheden nåede hele vejen op til Lars Ulrich og resten af Metallica-flokken, der selv har kommenteret humoristisk på scenariet.

"Efter en hel nat med showet med sin #MetallicaFamily, blev Storm sikkert genforenet med sin faktiske familie næste dag," sagde bandet i et opslag på sociale medier , som inkluderede et billede af hunden, der nyder showet. "Hun havde en fantastisk tid med at lytte til sine yndlingssange, herunder 'Barx Æterna', 'Master of Puppies' og 'The Mailman That Never Comes'."

Storms ejere, Kathy Villa og Aribeth Hurtado, blev chokerede over deres firbenede vens spektakulære optræden og det virale billede af hende, der nød koncerten fra et sæde som en ægte rocker.

"Jeg blev ved med at læse billedteksterne, og jeg tænkte: 'Du, hun var virkelig der,' på et sæde, som om hun havde købt en billet," forklarede Villa og tilføjede en lattermild tone til begivenheden.

Hurtado gav udtryk for sin undren over, hvordan Storm havde formået at komme forbi sikkerhed, porte og metaldetektorer for at deltage i koncerten. "Så hun har nok bare presset sig igennem menneskemængden og satte sig på et sæde," bemærkede hun med en let forbløffelse.

Selvom Storms pludselige karriere som en hunde-rockikon måske har taget en uventet drejning, er det sikkert at sige, at hun vil blive husket som den ultimative Metallica-fan, der tog "metaldom" til et helt nyt niveau.

De lokale nyheder har selv dækket historien, som du kan se her: