Du behøver kun en vandflaske for at sikre, at dit hotelværelse er sikkert: Det siger en stewardesse

03/04/2024 13:07

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Esther arbejder for flyselskabet KLM og deler sine bedste rejsetips på TikTok. De mest populære tips på hendes side handler om sikkerhed på hotelværelser.

Mest læste i dag

Hvis du snart skal pakke dine tasker for at rejse til et andet hjørne af kloden, vil du måske gerner følge, hvad denne stewardesse prædiker på de sociale medier. Det er, at du skal kaste en vandflaske under sengen, når du ankommer til hotellet, hvor du skal bo.

Det lyder måske absurd, men det kan være effektivt. Det var Esther, der er en hollandsk stewardesse fra flyselskabet KLM, der delte dette, og hun gør altid dig selv, når hun ankommer til ethvert hotel. Logikken er enkel: Det har til formål at tjekke, om der er nogen under sengen, der ønsker at gøre dig fortræd.

Hvis vandflasken passerer under sengen uden problemer, bør det betyde, at der ikke er nogen gemt der. På den anden side, hvis den bliver fanget, betyder det, at den stødte på noget eller nogen - og det er i disse tilfælde, du bør gå ned i receptionen og bede om at få det tjekket.

Dette er ikke det eneste tip, som stewardessen har delt på sociale medier. Esther har mere end 181.000 følgere på TikTok, hvor hun netop er blevet populær ved at dele de tricks, hun bruger på sine rejser og ophold i andre dele af verden.

For eksempel forklarer hun også, at før hun installerer sig på hotellet, tjekker alle hjørner af rummet i detaljer. Hun åbner skabe, kigger ind i brusekabinen, undersøger gardiner, vinduer og endda med dørlåsen.

Udover sikkerhedstips deler Esther også nogle, der kan være nyttige i andre daglige situationer. Hvis du er på et hotel, og dit tøj er blevet krøllet, kan du bare hænge det på en bøjle i badeværelset, mens du tager et brusebad, og dampen fra det varme vand vil få de fleste rynker til at forsvinde.