Corona-profit: Landmand tjener styrtende på mææhgtig god ide

03/02/2021 12:45

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En gård i Lancashire, England, har tjent lige under en halv million kroner over coronakrisen, ved at sælge videochats med geder.

En gård i Lancashire har tjent £ 50.000, svarende til cirka 425.000 kroner, siden pandemiens start ved at tilbyde kunderne Zoom-opkald med sine geder.

Det startede som en vittighed, men er nu blevet en indkomst på Cronkshaw Fold Farm, hvor du kan betale £ 5 og bestille din egen Zoom-session med en af ​​gårdens syv geder.

”For en pris på £ 5 (alle valutaer og lande accepteret) kan du vælge en af ​​vores geder til at slutte sig til dig i 5 minutter af dit videomøde. Alle indtægter går til storindkøb af toiletpapir. Gederne er gode i Zoom, Microsoft-teams, Webex, BlueJeans, Skype, Google Hangouts, Jitsi, ”lyder det på hjemmesiden.

Dot McCarthy, der har kørt gården siden 2016, fortalte Farming UK, at hun var kommet op med ideen som en vittighed og delte den med sin kollega. Gården havde kæmpet siden nedlukningen, da denne betød, at mange af deres bryllups- og opholdsreservationer var blevet aflyst.

'Jeg lagde det op på hjemmesiden en aften sammen med Emmas e-mailadresse til bookinger. Jeg vågnede, jeg havde masser af ubesvarede opkald fra Emma, ​​der sagde, at hun var blevet oversvømmet med e-mails og ikke kunne følge med efterspørgslen efter gedekald, ”forklarede McCarthy.

Siden lanceringen har gederne deltaget i møder med en lang række kunder fra alle mulige kredse.

'Vi har haft alle fra det europæiske ledelsesteam på Facebook, til NHS-personale, der har brug for en opmuntring, til virtuelle gudstjenester - præsterne ser altid ud til at vælge Maria ged, og jeg er glad for at kunne sige, at vi har tjent over 50.000 pund på nuværende tidspunkt, ”sagde McCarthy.

I et Facebook-indlæg tidligere i dag, 1. februar, skrev gården, at pengene, der blev tjent med bookinggebyret på £ 5, har betydet, at de kunne betale personalets løn, samt give et coronavirus-sikkert arbejdsmiljø.

'Ekstra indsamlede midler går alt sammen til at installere udstyr til at producere vedvarende energi på stedet på gården, skifte landbrugsmaskiner fra diesel til elektrisk og skifte vores landbrugspraksis til de lavest mulige kulstofmodeller for at hjælpe os med at gøre alt hvad vi kan for at hjælpe tackle klimaændringerne,” skrev gården.